Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Projectes Singulars, un programa per impulsar l’ocupació juvenil

4 de febrer de 2019


El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha engegat la primera edició d’aquesta iniciativa, que ara es troba en la fase selectiva

 

El Consell Comarcal del Vallès Occidental engega la primera edició de Projectes Singulars, un programa d’ocupació dirigit a persones joves d’entre 16 i 29 anys de tots els nivells formatius, no ocupades i no integrades en els sistemes d’educació o formació. L’objectiu d'aquesta convocatòria és reforçar l’ocupabilitat d’aquest jovent, mitjançant la realització d’una formació teòrica i pràctica, diverses accions d’orientació i inserció laboral, i acompanyament i tutorització individuals al llarg de tot el programa. D’aquesta manera, es volen fomentar les vocacions industrials entre la població jove del territori, contemplant diferents nivells d’especialització i formació.

 

Les formacions que s’oferiran són de 200 hores teòriques i 80 hores pràctiques en robòtica, alimentària, packaging, economia circular, indústria 4.0, logística i tèxtil. El projecte engega actualment la fase de selecció i es portarà a terme fins a finals de 2019, en 18 municipis de la comarca, entre els quals hi ha Vacarisses.

 

Per apuntar-s’hi, les persones aspirants hauran de tenir entre 16 i 29 anys, estar inscrites com a demandants d’ocupació o millora de feina i també a Garantia Juvenil. Per a més informació, podeu contactar al correu electrònic salazarld@ccvoc.cat o als telèfons 93 727 35 34 o 671 66 33 08.

 

El projecte compta amb una subvenció per al Servei d’Ocupació de Catalunya, cofinançada pel Fons Social europeu.


COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats