Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Matemàtiques i música a l’Aula de Formació d’Adults

28 de gener de 2019


El curs acull la sessió Les fraccions musicals, que ha comptat amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música de Vacarisses

 

El passat 18 de gener, el curs de prova d’accés de Grau Mitjà de l’Aula de Formació d’Adults (AFA) de Vacarisses va acollir la sessió Les fraccions musicals. Es tracta d’una unitat didàctica dissenyada entre la docent de matemàtiques, Gemma Argelaga, i la pedagoga musical Olga Puigbò, de l’Escola Municipal de Música de Vacarisses (EMMV).

 

D’una banda, l’activitat pretenia facilitar a l’alumnat la visió més funcional, pràctica i divertida de les matemàtiques, tot treballant les fraccions amb exemples pràctics i visuals, i amb la música com a element conductor. D’altra banda, es volia crear sinergies entre els dos serveis educatius municipals. I és que aquesta activitat de matemàtiques i fraccions, que ha estat molt ben rebuda per part de l’alumnat, ha estat una pràctica enriquidora per a ambdós serveis, donant-los a conèixer a les participants del curs, a més de comprovar la complementació pedagògica que es poden aportar.


COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats