Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Un vacarissà guanya el concurs de selfies sobre reciclatge

24 de gener de 2019


El certamen consistia en fer-se una fotografia davant d’un dels murals del Festival d’Street Art, organitzat en motiu de la campanya “Excuses o separes”

 

A principis del passat mes de novembre, el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental i els ajuntaments de la comarca van endegar la campanya Excuses o separes per conscienciar la població sobre la importància de separar els residus generats a casa i aprofitar-los al màxim. Des de llavors, s’han organitzat diverses accions comunicatives, amb un gran protagonisme de les xarxes socials.

 

Una d’aquestes va ser un Festival d’Street Art, consistent en la pintada d’un mural sobre la matèria orgànica i el seu reciclatge com a temàtica. A Vacarisses, el certamen va tenir lloc el 18 de novembre, a la Colònia Gall.

 

Per difondre la iniciativa, també es va convocar un concurs de selfies amb algun dels murals dels municipis participants de fons. El guanyador en la categoria del Facebook ha estat un vacarissà, Francisco Garcia, que dimarts va rebre el premi corresponent (un smartphone) de la mà de l’alcalde de Vacarisses, Antoni Masana, i el president del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental, Ricard Torralba. A la resta de xarxes socials, Instagram i Twitter, el premi s’ha declarat desert perquè les fotografies presentades no complien totes les bases del concurs.

   • Selfie guanyador del concurs.
  • Lliurament del premi.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats