Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Amics Solidaris de Vacarisses, autoritzada a distribuir aliments frescos

16 de gener de 2019


El reconeixement el concedeix la Generalitat de Catalunya a aquells centres associats al Banc dels Aliments de Barcelona

 

Des de la nostra fundació l’any 2017, hem fet tots els esforços per a aconseguir el reconeixement i l’autorització del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya perquè, com a centre beneficiari associat al Banc dels Aliments de Barcelona, puguem rebre i distribuir fruites i hortalisses procedents de retirada del mercat dutes a terme per organitzacions de productes reconegudes, o de productes resultats de la seva transformació, per al consum de les persones necessitades acollides al nostre centre.

 

Podem avui anunciar que la nostra entitat Amics Solidaris de Vacarisses ha estat registrada oficialment com a entitat autoritzada per a la recepció i distribució de fruites, sucs i hortalisses als seus beneficiaris de la vila. Tots els col·laboradors voluntaris d’Amics Solidaris de Vacarisses estem molt satisfets de poder oferir aquest servei complementari a quantes persones necessitades del nostre terme acudeixen al Rebost Solidari.

 

Amics Solidaris de Vacarisses


Relació directori

Amics Solidaris de Vacarisses  • Aliments recollits al Gran Recapte.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats