Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

S’estudia la instal·lació de càmeres de vigilància

15 de gener de 2019


Aquestes estan programades per llegir matrícules i avisar la policia en cas de no ser identificades

 

Des de fa uns mesos, l’Ajuntament de Vacarisses està estudiant la instal·lació d’unes càmeres de vigilància per augmentar la seguretat al municipi. Aquestes estan programades per llegir les matrícules dels vehicles que hi circulen i avisar la Policia local en cas de detectar-ne una de no identificada.

 

En aquests moments, s’estan demanant pressupostos a diferents empreses, ja que el cost d’aquest tipus de càmera és força elevat. També s’estan analitzant possibles ubicacions. • El nou cotxe híbrid de la Policia Local de Vacarisses.

COMENTARIS

 1. Antoni Figueras Tricas   
  Es pot posar desde ja, lletreros amb avís de videovigilància a les urbanitzacions, com mètode disuasori? (encara que sols hi hagi una càmara al nucli urbà).
  Els veïns podrem donar un llistat de matrícules usuals?, que seria molt adecuat pels descarts.
  Són sugeriments personals.
  Gràcies pel temps.
  23/01/2019 11:22:28

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats