Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Comunicat sobre els actes vandàlics de dilluns

2 de gener de 2019


La Policia local està investigant-ne l’autoria i l’Ajuntament anuncia que emprendrà accions contundents contra els responsables

 

Dilluns a la nit, un grup de brètols va causar diversos desperfectes al mobiliari urbà del  nucli, així com al pessebre de la Plaça Joan Bayà. L’Ajuntament de Vacarisses lamenta aquests actes vandàlics, que no només perjudiquen l’espai públic, sinó també un element tan característic d’aquestes festes com és el pessebre, instal·lat amb tota la il·lusió pel Casal de la Gent Gran i infants de l’escola Pau Casals.

 

La Policia local està investigant l’autoria d’aquest i anteriors vandalismes que està patint Vacarisses els darrers mesos. Un cop identificats els responsables, la Regidoria de Seguretat Ciutadana emprendrà accions contundents per evitar que es tornin a repetir actes com els de la passada nit de cap d’any.  • El pessebre de la Plaça Joan Bayà després dels actes vandàlics.
  • El pessebre de la Plaça Joan Bayà després dels actes vandàlics.
  • El pessebre de la Plaça Joan Bayà després dels actes vandàlics.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats