Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Psicojove i Psicodona: servei d’atenció psicològica a Vacarisses

10 de desembre de 2018


La Regidoria d’Acció Social, juntament amb la Regidoria de Polítiques d’Igualtat i LGTBI de l’Ajuntament de Vacarisses, ofereix el servei d’atenció i orientació psicològica a la població del municipi mitjançant dos projectes: Psicojove i Psicodona.

 

Psicojove és un servei d’orientació i assessorament psicològic a infants, adolescents i joves, així com a les seves famílies, en referència a dificultats relacionals, emocionals i conductuals (conflictes intrafamiliars, pors infantils, assessorament en models educatius, dificultats en la transició de les etapes evolutives, problemes de relació i/o comportament, separacions conjugals conflictives, baixa tolerància a la frustració...), així com aspectes referents a la salut emocional característics de l’etapa evolutiva del jovent i el seu entorn.

 

Per la seva banda, Psicodona és un servei d’atenció i assessorament psicològic a les dones del municipi, potenciant els seus processos d'autonomia i contribuint a la prevenció i superació de situacions de crisi emocional. Des del servei, es prioritza l’atenció psicològica individualitzada a dones que estiguin sent víctimes o hagin estat víctimes de violència intrafamiliar. Els motius inicials de demanda d’intervenció són diversos i les dones del nostre municipi són ateses per diferents casuístiques, com ara trastorns emocionals, separacions de parella, dificultats en les relacions, violència masclista o altres situacions en què sigui necessari fer un acompanyament emocional.

 

Tot i que el servei s’emmarca en aquests dos projectes, les regidories tenen reservades algunes hores del servei a l’atenció psicològica dels homes que ho necessitin.

 

Tant Psicojove com Psicodona es porten a terme al mateix Ajuntament de Vacarisses, els dilluns, dimecres i divendres, a la tarda. Ambdós projectes estan gestionats per un psicòleg acreditat en l’àmbit de la teràpia familiar i en la gestió de projectes municipals, i amb experiència laboral en situacions de risc social de la infància i l’adolescència, i de violència familiar.

 

El servei és gratuït per a veïns i veïnes del municipi. Per sol·licitar-lo, només cal que contacteu amb els Serveis Socials de Vacarisses i demaneu cita. • Ajuda

COMENTARIS

 1. MªJosé Merino   
  Moltes gràcies per aquesta iniciativa. Sense dubte, ajudarà a molta gent.
  10/12/2018 12:48:42
 • 5
  4
  3
  2
  1
  0


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats