Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Festival de Patinatge Artístic

5 de desembre de 2018


Més de 90 patinadors i patinadores van actuar al poliesportiu municipal, en un certamen celebrat per primer cop a Vacarisses gràcies al nou paviment de l’equipament

 

El dissabte 24 de novembre, el Club de Patinatge Artístic (CPA) de Vacarisses es vestia de gala per celebrar el festival anual. Era el primer cop que tenia lloc al nostre municipi i es va completar l’aforament, amb el poliesportiu municipal ple de gom a gom.

 

Per a l’obertura del festival, es va comptar amb la col·laboració de la Laia Camps, que va interpretar en directe O mio babbino caro, mentre els nostres patinadors i patinadores s’obrien pas amb una actuació conjunta. Tot seguit, van oferir un viatge per l’Àsia, on van anar apareixent papallones, dracs, camperols, geishes... Cada grup amb la una caracterització espectacular i unes coreografies sorprenents. Enhorabona!

 

En total, més de 90 patinadores i patinadors ens van sorprendre amb les seves actuacions. Destaca la presència d’esportistes de renom nacional i internacional com l’Ainhoa Ángel (CPA Olesa de Montserrat), la Daniela Duarte (CPA Bigues i Riells), en Biel Jané (Foment Cardoní), la Carla Méndez (CPA Santa Eulàlia de Ronçana), en Jordi Castillo (expatinador CPA Santa Perpètua de Mogoda), en Llorenç Álvarez (CPA Ripollet), la Núria Navarro (CPA Solsona) i l’Ares Navarro  (CPA Solsona).

 

Des del CPA Vacarisses, volen agrair la participació dels clubs Santa Perpètua, Sant Fost i Sant Cugat. També volen “donar les gràcies a totes les famílies que van participar-hi d’una manera o una altra, ja que, sense elles, hagués estat impossible portar a terme un espectacle d’aquestes dimensions”. Finalment, “volem agrair el suport de l’Ajuntament de Vacarisses i l’esforç que ha fet adaptant el paviment del  pavelló a les necessitats dels nostres patinadors i patinadores; sense aquesta adaptació, el nostre club no tindria opció de continuar i créixer”.


Relació directori

Club Patinatge Artístic Vacarisses

 • Adreça Ctra. de La Bauma, s/n (Edifici La Fàbrica)
 • Telèfon 656 31 77 63
 • Email patiartistic.vacarisses@gmail.com
 • Descripció Club de patinatge artístic en modalitat lliure.


 • Festival del CPA Vacarisses.
 • Festival del CPA Vacarisses.
 • Festival del CPA Vacarisses.
 • Festival del CPA Vacarisses.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats