Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Santa Cecília, patrona de la música

4 de desembre de 2018


L’EMMV ho celebra amb activitats per a tots els gustos i un concert amb el Cor de Vacarisses

 

Un any més, l’Escola Municipal de Música (EMMV) va celebrar Santa Cecília. A causa dels dos dies de dol per l’accident de tren a l’R4, es va ajornar fins al 28 de novembre. La tarda va estar plena d’activitats per a tots els gustos. Va encetar la programació el concurs de pastissos, on s’hi van presentar 14 dolços. La guanyadora va ser l’Àneu Fernández, que va rebre un premi culinari gentilesa de l’AMPA de l’EMMV.

 

Tot seguit, va arribat el moment de gravar un videoclip amb els més petits. Una cançó de la Dàmaris Gelabert, amb els infants com a protagonistes. La vesprada va finalitzar amb el ja tradicional concurs d’imitació musical Air Music, al Casal de Cultura. Els premis van ser per a l’Eva Pérez (categoria individual); l’Ainet, en Roger i la Nora (categoria de grups), i la família Matas Motis (categoria familiar).

 

Concert a l’Església

Uns dies abans, el 24 de novembre, els grups corals de l’EMMV i el Cor de Vacarisses van interpretar la Missa a la Llaor de Sant Pere, d’en Francesc Torras, a l’església de Vacarisses. L’acompanyament musical va anar a càrrec del professorat de l’EMMV. L’acte va finalitzar amb la graduació de l’alumnat que ha finalitzat els ensenyaments avançats de l’EMMV, amb lliurament de diplomes i la interpretació d’una petita peça musical. Finalment, es va oferir un aperitiu al vestíbul de La Fàbrica, gentilesa de l’AMPA del centre.


Relació directori

Escola Municipal de Música

  • Adreça Ctra. de la Bauma, 1 (edifici La Fàbrica)
  • Horari Secretaria: de dilluns a dijous, de les 16.30 a les 19 h
  • Email emusica@vacarisses.cat
  • Telèfon 93 828 06 60


  • Concert a l'Església de Sant Pere.
  • Concert a l'Església de Sant Pere.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats