Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Es constitueix el Consell de Vila de Vacarisses

3 de desembre de 2018


Es tracta d’un nou espai on tothom pugui explicar els seus neguits i inquietuds per traslladar-ho després a l’equip de govern i el consistori

 

El passat 26 de novembre, es va constituir el Consell de Vila de Vacarisses, després de gairebé un any de trobades, reunions, entrevistes... entre representants d’entitats de diferents àmbits i altres integrants d’aquest nou òrgan participatiu. L’objectiu és que sigui un espai per poder intervenir en la presa de decisions, ampliant la informació i els punts de vista de què sol disposar l’equip de govern. Així, el Consell de Vila pretén canalitzar l’opinió ciutadana per construir pobre i reduir la distància entre el govern i la població.

 

I és que es presenta com un nou espai on tothom pugui dir-hi la seva i on es recullin les diferents opinions. Un òrgan que, per tant, treballi aquestes inquietuds i neguits per traslladar-ho després a l’equip de govern i el consistori.

 

A la reunió de novembre, es va remarcar especialment la bidireccionalitat del Consell de Vila, entenent que s’hi podran treballar diversos temes, ja sigui per iniciativa pròpia de l’òrgan com per encàrrec de l’Ajuntament. Precisament, el regidor de Participació Ciutadana, Albert Salamé, va suggerir una primera tasca: que el Consell de Vila participi en la priorització de les propostes escollides als pressupostos participatius de 2019.

 

Us recordem que les sessions plenàries del Consell de Vila són obertes a tota la ciutadania. La primera convocatòria està prevista entre els mesos de març i abril. Us hi esperem!  • Constitució del Consell de Vila.
  • Constitució del Consell de Vila.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats