Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Un tren de Rodalies descarrila a Vacarisses

20 de novembre de 2018


L’Ajuntament del municipi obre el poliesportiu municipal per oferir atenció psicològica a familiars de les víctimes

 

A les 6.15 h, el primer tren de la línia R4 de Rodalies que fa el trajecte entre Manresa i Sant Vicenç de Calders ha descarrilat al seu pas entre les dues estacions de Vacarisses, a causa d’una esllavissada. El balanç és una persona morta i diverses ferides lleus, però cap de gravetat.

 

A la zona del sinistre, on s’hi han desplaçat diverses dotacions de Bombers i ambulàncies del SEM, s’han habilitat 2 hospitals de campanya. Algunes de les persones ferides han estat evacuades als hospitals més propers: el Taulí de Sabadell, l’Hospital de Terrassa i l’Hospital de Manresa. Les persones que han resultat il·leses ja han estat evacuades en autobús. L’Ajuntament de Vacarisses ha obert el poliesportiu municipal per oferir atenció psicològica a familiars de les víctimes de l’accident.

 

En aquest moment, la circulació de trens a la línia R4 està aturada en tots dos sentits. Adif ha habilitat llançadores directes entre Terrassa i Manresa, i viceversa, i a les estacions més petites, microbusos que faran el recorregut habitual.

 

Quant als autobusos de Vacarisses, no s'aturen al Ventayol, La Creu, El Palà i Can Serra. Els horaris de la resta de parades es poden veure afectats.

 

Al lloc de l’accident, hi han acudit el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra; el vicepresident del govern català, Pere Aragonès, i el delegat del govern a Barcelona, Juli Fernàndez. Des de l’Ajuntament de Vacarisses, es vol agrair la predisposició i les mostres de solidaritat de les entitats del municipi, així com de l’ADF, Protecció Civil i el govern de la Generalitat i la Diputació de Barcelona.

 

Centres d'informació

 • Estació de Sants - 900 41 00 41
 • Estació de Manresa - 900 10 10 20

  • El lloc del sinistre. Font: Bombers
 • Hospitals de campanya.
 • El lloc de l'accident, des d'un pont sobre les vies.
 • L'esllavissada.
 • L'alcaldessa en funcions, Olga Serra, s'ha desplaçat al lloc de l'accident.
 • L'alcaldessa en funcions, Olga Serra, atenent els mitjans de comunicació.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats