Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

La Generalitat lliura emissores a Protecció Civil de Vacarisses

14 de novembre de 2018


L’objectiu és millorar la comunicació i la coordinació entre els organismes

 

Protecció Civil de la Generalitat va entregar ahir emissores de la xarxa de radiocomunicacions d’emergències RESCAT a l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Vacarisses amb l’objectiu que hi hagi una millor comunicació i coordinació entre els organismes. Amb el lliurament de les emissores, es posa en valor la tasca del voluntariat, sobretot quant a la seva participació en actes en què es preveu una gran concurrència de persones, així com en situacions d’emergència que afectin el seu municipi i en què estiguin desenvolupant tasques de suport a l’Ajuntament.

 

Les emissores estan configurades per poder contactar directament amb el Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) de Protecció Civil de la Generalitat en cas de necessitat. Aquesta connexió directa facilitarà la coordinació i alhora garanteix les comunicacions en cas de caiguda de les telecomunicacions ordinàries (telefòniques i a través d’Internet).

 

Les emissores van cedir-se ahir en virtut del conveni de coordinació i col·laboració del Departament d’Interior amb les associacions de voluntaris de Protecció Civil municipals registrades. La de Vacarisses, amb 18 voluntàries i voluntaris acreditats, es va inscriure a la Generalitat el 15 d’octubre de 2008.

 

A l’acte d’entrega, han assistit l’alcalde de Vacarisses, el sergent de la Policia Local, membres voluntaris de l’AVPC i personal tècnic de Protecció Civil de la Generalitat i de la Xarxa RESCAT. Aprofitant el lliurament dels terminals, personal del Servei Logístic i Operativa Territorial del Departament d’Interior i de la Xarxa RESCAT han dut a terme una sessió de formació al voluntariat de protecció civil sobre l’ús de les emissores.  • Lliurament d'emissores a Protecció Civil de Vacarisses.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats