Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Menys residus, més salut!

12 de novembre de 2018


Del 17 al 25 de novembre, Vacarisses s’omple d’activitats per conscienciar en la prevenció de residus


El residu més ecològic és aquell que no es produeix. Per això, enguany participem de nou a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, una setmana en què, a tot Europa, escoles, empreses, administracions i associacions organitzen activitats per conscienciar en la prevenció de residus.


Ja fa deu anys que se celebra i enguany es vol visibilitzar la prevenció de residus perillosos, que, en comparació amb la resta, suposen un risc major per al medi ambient i la salut. Són, per exemple, els residus dels productes de neteja de la llar, de les pintures, dels pesticides, de les bombetes i dels aparells elèctrics. De mitjana, generen 200 quilos de residus per persona i any!


En aquesta edició, la Setmana Europea de la Prevenció de Residus té lloc del 17 al 25 de novembre i, a Vacarisses, hem preparat un munt d’activitats: tallers de reparació de mobles i de bijuteria a partir de materials recuperats, un taller de compostatge casolà, un altre de reducció de residus plàstics i una xerrada-taller sobre com podem reduir els residus perillosos a casa. També pintarem un grafit sobre els residus, que amenitzarem amb música i activitats diverses. Totes les activitats són gratuïtes i obertes a tothom.


COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats