Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Concurs 'Piula contra la violència masclista'

6 de novembre de 2018


L’objectiu és animar el jovent a piular a favor de les relacions lliures de violències

 

Per sisè any consecutiu, el Consell Comarcal del Vallès Occidental posa en marxa el concurs de piulades @PiulaVallèsOcc per una vida lliure de violències, amb motiu de la commemoració del Dia Internacional per l’Eradicació de la Violència masclista. El concurs vol sensibilitzar contra la violència masclista el jovent i la ciutadania de la comarca, promoure el diàleg participatiu i fer visible la importància de les relacions igualitàries. Per assolir aquest objectiu, s’anima tota la població a partir de 14 anys a crear una piulada per a la seva posterior divulgació a les xarxes socials. Es pot participar des del 5 de novembre fins al 5 de desembre.

 

Al concurs Piula contra la violència masclista, poden participar totes les persones majors de 14 anys i que visquin, estudiïn o treballin al Vallès Occidental. La inscripció al concurs és gratuïta. Al certamen, s’estableixen dues modalitats de categories: individuals i col·lectives.

 

En la Categoria individual, s’estableixen tres categories de premis: la Categoria Júnior, de 14 a 17 anys; la Categoria Jove, de 18 a 30 anys, i la Categoria Sènior, de 31 anys i més. Els premis per a aquesta categoria seran a triar entre una tauleta tàctil, una capsa regal multicategoria o una càmera fotogràfica instantània.

 

També s’estableix una categoria per a la persona amb la millor piulada de cada centre educatiu que hagi participat en el concurs. Per entrar en aquesta categoria, cal que el centre educatiu al qual la persona estigui inscrita hagi fet un mínim de 40 piulades. El premi per a aquesta modalitat són uns altaveus portàtils.

 

La Categoria col·lectiva va dirigida als centres educatius de la comarca i es planteja un premi al centre educatiu més participatiu, amb un mínim de 40 piulades. El guardó és un val regal de 300€ a Abacus, per a material educatiu per al centre.

 

Procediment per concursar

Es pot concursar amb una frase inscrita al formulari inclòs a l’apartat Piula del web del Consell Comarcal del Vallès Occidental. També es pot participar omplint el formulari que es repartirà als tallers de la Campanya Piula contra la violència masclista o bé a través de l’Acció Piula que es desenvoluparà als centres educatius que ho desitgin. La piulada no pot excedir els 110 caràcters amb espais, no pot estar escrita amb llenguatge abreviat i ha d’emmarcar-se en el tema “Jo sóc influencer de les relacions lliures de violències. I tu?”. La piulada ha de ser original i inèdita, sense haver estat premiada en cap altre concurs. El contingut del text ha de ser positiu, promovent societats lliures de violència de forma respectuosa. Un cop enviades les piulades, seran publicades al Twitter del concurs i se’n podrà fer difusió a les xarxes socials pròpies, com el Facebook i l’Instagram (@piulavallesocc), fent menció al perfil de Twitter de la persona concursant o, si no en té, un pseudònim, amb l’objectiu de fer-ne difusió i sensibilitzar contra les violències masclistes. La piulada anirà relacionada amb l’etiqueta #PiulaNoMasclisme.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats