Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Dues cites participatives aquesta tardor

5 de novembre de 2018


Aquest mes de novembre, hi haurà la III Taula d’entitats i la primera sessió del recent creat Consell de Vila


El dissabte 10 de novembre, es convoca la tercera edició de la Taula d’entitats per explicar els diferents projectes que s’han engegat des de la Regidoria de Participació. D’una banda, s’explicarà el procés que s’ha seguit per crear el Consell de Vila i s’escolliran les persones representants de les entitats en aquest òrgan. D’altra banda, s’informarà sobre els pressupostos participatius, la plataforma Decidim i el Portal d’entitats, com a eines i recursos adreçats a les mateixes associacions vacarissanes.


El dilluns 26 de novembre, se celebrarà la primera sessió del Consell de Vila, on es nomenaran diversos representants de l’òrgan. També es debatran els temes que s’hi vulguin treballar. Us recordem que les sessions del Consell de Vila són obertes a tota la ciutadania, que, a més, pot transmetre-hi les seves propostes.


COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats