Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Es mantenen les taxes i els impostos municipals

19 d'octubre de 2018


Algunes ordenances fiscals s’han modificat per adaptar-se a la normativa vigent, mentre que s’ha rebaixat l’import que les empreses havien de pagar pels hidrants

 

L’Ajuntament de Vacarisses va celebrar, ahir al migdia, un ple extraordinari per aprovar la modificació d’algunes ordenances fiscals. A l’igual que l’any passat, no s’ha apujat cap taxa ni impost municipals. De fet, la majoria de canvis en les ordenances fiscals es deuen a la necessitat d’adaptar-se a les taxes de la Diputació de Barcelona, així com a la normativa vigent quant a la protecció de dades personals en el dret d’accés als expedients i en les sol·licituds de beneficis fiscals.

 

En canvi, s’ha introduït una rebaixa en l’ordenança fiscal número 17, reguladora de la taxa per al subministrament d’aigua i dret de connexió. En aquest cas, s’ha reduït l’import que les empreses pagaven pels hidrants, ja que ara es tindrà en compte l’escomesa i no el diàmetre de l’aparell hidràulic.

 

L’equip de govern i el PSC van votar a favor del conjunt de modificacions, mentre que UIPV i VpV van abstenir-se.  • Ple de setembre

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats