Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Comencen les formacions per a persones adultes

17 d'octubre de 2018


A les sessions de preparació per accedir a Cicles Formatius de Grau Mitjà, hi ha 17 inscrites i, a les classes de català bàsic, 15

 

El passat 1 d’octubre es van iniciar les classes de preparació per a la prova d'accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà, on hi ha inscrites 17 persones. D’aquesta manera, Vacarisses comença a oferir formació per a persones adultes, amb el compromís d’augmentar-ne l’oferta. L’objectiu és que l’aprenentatge sigui més motivador i personalitzat, fomentant el gust d’ampliar coneixements.

 

El mateix 1 d’octubre també va ser el toc de sortida de les sessions d’aprenentatge de català bàsic. En aquest cas, són 15 les persones inscrites.  • Classe de català bàsic.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats