Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Torna el projecte "Cultura emprenedora a l’escola"

10 d'octubre de 2018


L’escola Font de l’Orpina treballarà amb l’alumnat de 5è per fomentar el cooperativisme i competències bàsiques

 

El curs passat, l’alumnat de 5è de primària de l’escola Font de l’Orpina va participar al programa Cultura emprenedora a l’escola (CuEmE), que organitza la Diputació de Barcelona per fomentar la cultura emprenedora i les competències bàsiques en el cicle superior d'educació primària. Dos grups del centre educatiu van crear les cooperatives Els Herois i Els Vacarissencs.

 

L’escola Font de l’Orpina tornarà a participar enguany en aquest projecte que reforça valors com la solidaritat, la igualtat d’oportunitats i l’equitat, a més de constituir una eina d’inclusió social. I és que la cooperativa centra l’activitat empresarial en la persona i no en el capital, es gestiona de manera democràtica i participativa i dóna part dels beneficis a projectes socials.

 

D’altra banda, la participació de l’Ajuntament de Vacarisses és cabdal en el projecte perquè facilita la relació de les escoles amb l’entorn i promou la implicació dels agents locals en la dinàmica quotidiana de les cooperatives. Així, les regidories de Promoció Econòmica i Educació actuen com a dinamitzadores i coordinadores del projecte, posant els seus recursos al servei de l’esperit emprenedor de l’alumnat.


Relació directori

Escola d'Educació Infantil i Primària Font de l'Orpina

  • Telèfon 93 828 17 42


Enllaços relacionats

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats