Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Torna la Fira de Drapaires!

3 d'abril de 2018


Un any més, les famílies dels nens i nenes de 5è i 6è de les escoles Pau Casals i Font de l’Orpina estan organitzant la Fira de Drapaires, que, el diumenge 15 d'abril, celebrarà la seva 12a edició.

 

La Fira pretén promoure els valors del reciclatge, la solidaritat i el compromís amb la societat i un mateix. Els nens i nenes són els encarregats de revendre objectes de segona mà per obtenir uns beneficis que entreguen al Rebost Solidari, gestionat per Amics Solidaris de Vacarisses, i a l'Associació EMMAUS de Sabadell, entitats que promouen els mateixos valors que la Fira, i que, uns dies abans d’aquesta, van a les escoles a explicar la seva tasca.

 

Abans de l’obertura de la Fira, els joves Drapaires faran una cercavila pel poble, acompanyats dels Geganters i Vakatucada. Tot seguit, l’Escola Municipal de Música de Vacarisses ens oferirà un petit concert per inaugurar l’esdeveniment.

 

Aquest any, com a novetat, hi haurà una parada especial per vendre roba d’època de segona mà per poder-nos vestir a la Fira del segle XVIII, que tindrà lloc el dissabte 26 de maig, dins la Festa Major Petita.

 

Recicla els mòbils!

Volem col·laborar amb MOBILitza't per la selva, una campanya de l'Institut Jane Goodall que promou el reciclatge de mòbils per protegir els ecosistemes africans. Amb la donació de mòbils en desús, s'aconsegueix reutilitzar aparells, reciclar components útils, eliminar correctament els materials tòxics i recaptar fons per a projectes com el del Centre de Recuperació de Ximpanzés de Tchimpounga. Aquesta campanya, però, també pretén sensibilitzar la ciutadania de l'impacte de la creixent demanda de coltan, un valuós mineral usat en mòbils, ordinadors i consoles, l'extracció del qual genera greus conflictes humans i mediambientals a la República Democràtica del Congo. Es per això que, a la Fira de Drapaires, hi haurà un espai per deixar els mòbils en desús i col·laborar amb MOBILitza't per la selva.

 

Del 9 al 14 d’abril, porta tot allò que no vulguis o que ja no necessitis (objectes, roba, joguines, etc.) al vestíbul de La Fàbrica!


Relació directori

La Fàbrica

 • Adreça Ctra. de la Bauma, 1
 • Horari En funció de les activitats.
 • Email eqcultura@vacarisses.cat
 • Telèfon 93 828 08 67
 • Fax 93 835 94 07


 • X Fira de Drapaires

COMENTARIS

No hi ha comentaris.
 • 5
  4
  3
  2
  1
  0


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2018 Tots els drets reservats