Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Presentació del Servei de Primera Acollida

14 de novembre de 2017


Una xerrada a El Castell informarà sobre la llei d’estrangeria i els serveis oferts des del Consell Comarcal

 

El proper dimarts 21 de novembre, el Servei de Primera Acollida del Consell Comarcal organitza una xerrada sobre la llei d’estrangeria i el servei de primera acollida. Es donaran a conèixer els principals àmbits de la llei i també s’explicaran els serveis que s’ofereixen en matèria de primera acollida des del Consell Comarcal, com l’assessorament o els cursos de formació per a les persones nouvingudes. En la xerrada, també hi participarà l’Associació Noves Vies, experta en temes d’estrangeria.

 

El Servei de primera acollida comarcal pretén dotar d’autonomia les persones nouvingudes per tal que es puguin integrar i conèixer la societat d’acollida que és Catalunya. Aquest servei és un conjunt d’accions i recursos que responen a les necessitats inicials de formació i informació de les persones que ho sol·licitin. Inclou l’acompanyament, la formació i la certificació d’uns coneixements mínims per facilitar viure i treballar a Catalunya.

 

El servei va adreçat a les persones estrangeres immigrades, les sol·licitants d’asil o de protecció subsidiària, les refugiades, les apàtrides i les retornades. Les persones interessades poden posar-se en contacte amb el Servei de Primera Acollida, on se’ls orienta sobre el programa més adequat a les seves necessitats i on poden consultar altres dubtes. S’ha de demanar cita prèvia. • Servei de Primera Acollida

COMENTARIS

No hi ha comentaris.
 • 5
  4
  3
  2
  1
  0


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2018 Tots els drets reservats