Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Millores als aïllaments d’edificis municipals

17 de juliol de 2017


L’actuació, emmarcada en el Pla d’Acció per l’Energia Sostenible, permetrà estalviar fins a 5.000 euros anuals

 

Les darreres setmanes s’estan executant un seguit d’actuacions als edificis municipals de l’Ajuntament, l’escola bressol El Cuc i el Casal de Cultura. L’objectiu és millorar els aïllaments tèrmics i acústics dels seus murs exteriors i cobertes.

 

Es preveu que el consum de climatització i calefacció es redueixi entre un 30% i un 40% a les zones on s’està actuant. Aquestes xifres equivalen a un estalvi econòmic aproximat d’entre 4.000 i 5.000 euros anuals. Alhora, millorarà el confort tèrmic i acústic de les persones usuàries d’aquests equipaments.

 

En el cas de l’Ajuntament i El Cuc, s’ha insuflat aïllament de cel·lulosa per omplir la càmera d’aire sanitària d’uns 10-15 cm, que hi havia entre el mur exterior i l’envà interior. Aquest tipus d’actuació és habitual en edificis que disposen de càmera d’aire.

 

Les millores s’han pogut dur a terme gràcies a la subvenció concedida per la Diputació de Barcelona, mitjançant les Meses de Concertació 2016-2019. Tot plegat s’emmarca dins el Pla d’Acció per l’Energia Sostenible (PAES) a Vacarisses, amb el compromís de reduir un 20% els consums d’energia i les emissions de CO2 associades, de cara a l’any 2020. • Aïllament

COMENTARIS

No hi ha comentaris.
 • 5
  4
  3
  2
  1
  0


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats