Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

L’EMMV no para!

2 de maig de 2017


A l’abril, ha participat en diverses activitats de Vacarisses i de fora, un ritme que continuarà al maig, amb un intercanvi d’orquestres i un concert coral

 

L’Escola Municipal de Música de Vacarisses (EMMV) ha tingut un mes d’abril ben mogut i, al maig, el seu ritme d’activitats no baixarà. El dia 1 d’abril, el Cor Jove del centre va anar al carrer del Balç de Manresa per participar en la representació d’Els Miserables, juntament amb actors, actrius i cantants semiprofessionals. Al llarg del cap de setmana, es van oferir 5 passis, cada tarda. Aquest és el primer any que l’EMMV hi surt i se’n fa una valoració molt positiva pel fet que els músics de l’escola puguin tenir contacte amb professionals de l’espectacle.

 

El mateix cap de setmana, l’alumnat de flautes travesseres, violins i violoncels va amenitzar la inauguració de la Fira de Drapaires. Hi van interpretar peces clàssiques i modernes de diferents compositors. L’EMMV ja fa 9 anys que participa en aquesta esdeveniment solidari per aportar el seu granet de sorra.

 

El 21 d’abril, l’EMMV va col·laborar amb la Biblioteca El Castell a l’Altaveu de Cultura, per posar música a la lectura de poemes. Aquesta va anar a càrrec de la secció de vent metall, amb l’acompanyament de Xavi Benegas.

 

Un cop passades les jornades de portes obertes per donar a conèixer el centre a tota la ciutadania interessada, l’alumnat de l’EMMV anirà a Berga, per participar en un intercanvi d’orquestres de cordes. Serà el primer cap de setmana de maig, uns dies de treball intens i de compartir música i experiències amb altres petits músics i professionals. Hi aniran uns 21 alumnes, de les orquestres de corda i guitarres, acompanyats del professorat d’ambdues formacions.

 

I com cada any, el 26 de maig, l’EMMV participarà a la Festa Major de Maig amb el ja tradicional concert coral. En aquesta ocasió, el grup convidat serà Tons i Sons, que actuarà juntament amb les corals de l’escola vacarissana: 1, 2 i jove.

 

Si t’agradaria participar en aquestes i altres activitats de l’EMMV, et recordem que aquest mes s’obre el període d’inscripcions per al curs vinent. Anima’t!


Relació directori

Escola Municipal de Música • "Els Miserables" a Manresa.
 • "Els Miserables" a Manresa.
 • "Els Miserables" a Manresa.
 • "Els Miserables" a Manresa.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.
 • 5
  4
  3
  2
  1
  0


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats