Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Una empresa de Vacarisses rep el Premi Cambra a la Innovació

22 de juny de 2015


La guardonada és Dim Water, que ha desenvolupat un mòdul d’osmosi inversa per a lixiviats d’abocadors

 

Un any més, la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa ha convocat els Premis Cambra 2015, destinats a guardonar les empreses més capdavanteres del territori i que han contribuït a potenciar-ne el desenvolupament empresarial, social i econòmic. L’acte de lliurament va tenir lloc el passat 18 de juny, al Centre Cultural de Terrassa. Presidit pel conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, va comptar amb la presència d’uns 500 representants del món econòmic, polític i institucional. La regidora de Promoció Econòmica, Olga Serra, va assistir-hi en nom de l’Ajuntament de Vacarisses.

 

En aquesta edició dels guardons, l’empresa vacarissenca Dim Water Solutions ha obtingut el Premi Cambra a l’Impuls de la Innovació, la Recerca i el Desenvolupament. D’aquesta manera, es reconeix la seva capacitat innovadora i la seva contribució activa a la competitivitat del sector de les energies renovables.

 

L’empresa està especialitzada en tractaments d’aigües i biogàs. Creada el 2010, ha desenvolupat un mòdul d’osmosi inversa per a lixiviats d’abocadors i un sistema de condicionament del biogàs per a la generació d’energia elèctrica.

 

Tres empreses vacarissenques guardonades

L’origen dels Premis Cambra es remunta a l’any 1977. Des de llavors, han reconegut més de 160 empreses de la demarcació. Aquest no és el primer cop que una empresa de Vacarisses rep un dels guardons de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa. A l’edició de l’any 2004, Tratesa va obtenir el Premi Cambra al Medi Ambient i, al 2009, la institució va atorgar el Premi Cambra a la Iniciativa Comercial i de Serveis a l’empresa Prad, S.A. (marca Schuss).  • Les empreses premiades amb els representants institucionals. Font: Cambra de Comerç de Terrassa.
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats