Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Ajuntament Blocs d'opinió Els partits opinen

El Terme 186 (agost)

ERC

Nuclis sense urbanitzar
Actualment, a Vacarisses hi ha sis nuclis sense urbanitzar. En concret, La Creu, El Ventaiol, La Farinera, l’Oliva, El Fresno i El Pau Gran.
Un dels objectius d’aquest mandat és urbanitzar aquests sis nuclis habitats i que tothom visqui en les mateixes condicions a Vacarisses.
Fem un repàs, doncs, de com estan aquests projectes.
A La Creu, tal i com vàrem acordar amb els veïns i veïnes, començaran les obres entre finals d’aquest any i principis de 2024.
Del Ventaiol, s’està elaborant el projecte de reparcel·lació i urbanització, que ha de quedar enllestit al desembre de 2023 i, després, només quedarà licitar-ho.
A les 4 urbanitzacions restants, s’acaba d’adjudicar el projecte i començaran la redacció d’aquest a partir del setembre, per després licitar-lo.
D’aquesta manera, donem compliment d’uns dels punts importants del nostre programa electoral.
També voldríem aprofitar aquest espai per deixar clar el posicionament d’Esquerra Republicana respecte a les actituds feixistes que s’han tingut cap al nostre partit. És la primera vegada que, durant una campanya electoral, s’arrenquen sistemàticament cartells i pancartes del nostre partit. És cert que altres vegades havia desaparegut algun cartell, però esporàdicament. Aquest cop han desaparegut més de la meitat de cartells i pancartes.
Des d’Esquerra, rebutgem frontalment aquests actes i aquesta manera de fer política i volem deixar clar que no ens deixem espantar i que ens trobaran al davant, ara i sempre.

 

 

UIPVVista al futur
Volem transmetre el nostre més sincer agraïment a tots els veïns i veïnes que ens heu fet confiança en aquestes passades eleccions municipals i heu fet possible que UIPV-JUNTS puguem formar part del nou consistori. Avui, Vacarisses encara té moltes mancances, i hem d'afrontar reptes difícils que han de permetre que la gent de Vacarisses puguem viure millor i més feliços.
A UIPV-JUNTS estem totalment compromesos amb Vacarisses, i aquests quatre anys que tenim per davant tindrem l'oportunitat de treballar des de l'oposició, per a tot el municipi, per a tota la gent, sigueu d'on sigueu, sense excloure ningú, sense deixar ningú enrere. Estarem al costat de tots aquells amb qui compartim els mateixos interessos, els mateixos objectius, persones i partits polítics que vulguin sumar esforços. Sumar esforços eliminant de l'equació aquelles forces polítiques feixistes i d'extrema dreta, que veuen en la discordança electoral l'oportunitat de trepitjar i d'ofegar els drets fonamentals de la societat. Amb la resta de partits del consistori i amb el propi govern municipal, promourem un diàleg constructiu a la vegada que crític i exigent, per tal de contribuir a fer una Vacarisses i una Catalunya pròsperes, promovent el desenvolupament sostenible del municipi en tots els àmbits.
És el moment de demostrar el nostre compromís amb tots vosaltres, de passar a l'acció i treballar incansablement pel dia a dia i el futur de Vacarisses. Visca Vacarisses i visca Catalunya!!!

 

 

pscMillores a la xarxa d'aigua
Aquestes darreres setmanes s’haurà dut a terme el canvi de comptadors que han de substituir tots els comptadors analògics per comptadors digitals i intel·ligents. Des de la nostra agrupació, celebrem que finalment s’hagi dut a terme aquesta millora tan important a la xarxa d’abastiment i que portem tants anys reclamant als diferents governs fer-la. Aquesta actuació s’espera que estigui subvencionada en un 90% per la Diputació de Barcelona.
Aquest canvi permetrà conèixer amb molta més exactitud l’eficiència de la xarxa, ja que, tenint les dades d’extracció i les de consums gairebé al mateix moment (en teoria, es podrà obtenir la lectura de tots els comptadors del municipi en un parell de dies, quan abans es trigava setmanes a fer-ho), sabrem quanta aigua estem perdent pel camí, podrem sectoritzar la xarxa i planificar actuacions de reducció de pèrdues, i aspirar a reduir les gran pèrdues que patim per la falta d’inversió històrica en aquests equipaments.
Un cop comencem a tenir dades, farem un seguiment intensiu i treballarem per ajudar a millorar aquesta eficiència de la xarxa de distribució l’abans possible i reclamarem al govern municipal les inversions que facin falta per reduir consums i recuperar nivells dels aqüífers del municipi, així com la connexió en alta, que encara no acaba d’arrencar, tot i haver passat ja un any.
Tot i aquesta important millora, encara ens queda molta feina a fer, i no només en millora de la xarxa, si no en la millora de l’ús i l’aprofitament de l’aigua que consumim a casa o en els nostres terrenys. Hem de treballar en tots els fronts possibles, ajudant la gent a que pugui reduir els seus consums.
Que tingueu un bon estiu!!
Seguim treballant!!

 

 

La Voz de VacarissesQuiero aprovechar esta oportunidad para dar las gracias a todas y cada una de las personas que en las últimas elecciones confiaron en nuestro partido, LAVV.
Así mismo, informaros que los próximos cuatro años van a ser muy duros para nosotros, ya que, como todos sabéis, el grupo gobernante, con sólo la confianza del 21% de los posibles votantes, ha ganado con mayoría absoluta.
El hecho de que un 49% de personas no se acercaran a ejercer su derecho al voto quiere decir que los grupos políticos fallamos en algo. Desconozco si, por herencia de anteriores legislaturas, la gente está desencantada o simplemente no hemos llegado a calar en su interés.
Tal y como ha manifestado el actual alcalde públicamente, va a ignorarnos, aunque se equivoca, ya que no va a ignorar solamente a nuestro grupo, sino a las 254 familias que nos votaron. Nos tendrá que explicar si eso significa que todo lo que propongamos, sea bueno o magnífico para nuestro pueblo, lo van a pasar por alto; si va a hacer caso omiso de todo lo que provenga de La Voz de Vacarisses. No obstante, aunque consideramos una falta de educación y respeto a la democracia que un señor alcalde haga ese tipo de comentarios, no van a amilanarnos; seguiremos proponiendo mejoras, haciendo sugerencias, reclamando transparencia y denunciando la discriminación que sufren las urbanizaciones, y aunque sepamos (porque así lo ha manifestado el Sr. Masana) que nos lo van a poner difícil.
"Insistiremos para que nuestras reivindicaciones no caigan en saco roto". Ya que nuestro objetivo es el bien común entre todos los vecinos.
Saludos.

 

 

logo vxvDiscurs de constitució 17/06/23
És l’hora de la constitució del nostre Ajuntament. Ha estat escollit el nostre alcalde per als pròxims quatre anys. Avui comença un altre mandat del partit que va guanyar les passades eleccions. Des de VxV, jo, personalment, com a candidat del mateix, vull felicitar ERC pels seus bons resultats, així com reconèixer la seva victòria. És un dia especial, on els escollits pel poble adquirim la nostra condició de regidor/a, alguns i algunes per primera vegada, altres repetim.
Aquesta legislatura promet estar plena de reptes i de dificultats, no solament pels qui portaran el govern, sinó també per part dels qui estem obligats a ajudar a governar de la forma més
constructiva possible. La responsabilitat de governar és de tots.
Hem d’estar contents pel simple fet de ser aquí, encara que algú se senti com en les finals esportives, on, malgrat la derrota, s’obliga, per raons de protocol, a quedar-se damunt la gespa esperant l’encaixada de les autoritats i la medalla de consolació. Tot i això, vull donar molts ànims als regidors de l’oposició, ja que formarem una part important de tots els engranatges de què disposa la democràcia i que ens permetrà vetllar pel nostre poble. VxV estarem presents per ajudar i també per recordar totes les promeses dels que tindran l’obligació de portar-les a terme.
Concepció Arenal, una escriptora compromesa amb la igualtat va escriure: «Las fuerzas que se unen para bien, no se suman, se multiplican».
Así que, amigos, necesitamos vuestra confianza y apoyo para poder hacer realidad la ilusión de todos los que formamos parte de Vacarisses. Necesitamos tener el mejor pueblo con el mejor gobierno. Ese pueblo es el nuestro y el gobierno lo hemos de construir entre todos. Lo más difícil es gobernar y hacerlo bien.
 

 

Vox

Realidad
Es genial ver como en las fiestas de Vacarisses todos se divierten, sin importar cargos e ideologías, al menos es lo que parece. Estar cerca del votante con piel de cordero es mucho más rentable para algunos.
Después de mi experiencia en las últimas campañas electorales donde VOX ha participado democráticamente, en Vacarisses no existe la libertad de expresión política.
Hemos sufrido insultos y amenazas de todo tipo, de personas extremistas e intolerantes que van en grupo con la mera intención de intimidar y sentirse poderosos y no hemos recibido la asistencia en seguridad de la que alcaldía es responsable.
Han arrancado nuestros carteles, los han rajado, han intentado censurar y boicotear nuestra campaña, pero nosotros seguimos sin miedo a nada ni a nadie.
En VOX Vacarisses nos preguntamos: ¿Cómo puede ser que estos intolerantes actúen contra todo el que no piensa como ellos con total impunidad? ¿Dónde está su sentido común y sus valores democráticos?
Agradecemos a los vecinos de Vacarisses que distinguen y valoran lo que realmente importa y han depositado su confianza en VOX. Empieza a haber esperanza para nuestro municipio.
Es por esto que vamos a luchar por cada uno de nuestros símbolos nacionales y cada uno de nuestros ideales; no vamos a defraudar a nuestros votantes por muchos obstáculos que encontremos en el camino.
Ha sido un honor para nosotros colocar y ver ondear la bandera nacional en el pueblo de Vacarisses, aunque, una vez más, los extremistas e intolerantes retiraron la bandera española que colocamos en la plaza ‘Joan Bayà’ y parece ser que se les permitió hacerlo con total tranquilidad.
Por el bien de todos deseamos que cada vez haya menos intolerantes y decirles que, le pese a quien le pese, VOX está en Vacarisses y ha venido para quedarse.


Data 2 d'agost de 2023
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats