Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Ajuntament Blocs d'opinió Els partits opinen

El Terme 137 (juliol)

ERC

1.236 gràcies
Des d’Esquerra Vacarisses, us volem donar les gràcies per fernos confiança, no us fallarem i treballarem incessablement per millorar el nostre municipi.
Hem guanyat a les 7 taules electorals, la qual cosa ens dona més força, ja que entenem que el nostre projecte ha arribat a tot arreu per igual. Els sis regidors i regidores d’ERC resten a la vostra disposició pel que vulgueu.
Volem fer un govern obert, on puguem arribar a un consens amb altres partits en els grans reptes de Vacarisses; és per això que estenem la mà a aquells partits que ens vulguin acompanyar. Nosaltres seguirem apostant per donar veu a la ciutadania, que cada vegada s’impliqui més en la presa de decisions. El Consell de Vila i els pressupostos participatius són un exemple d’aquesta implicació.
Tenim grans reptes per endavant. Aquests quatre anys han de servir perquè, a Vacarisses, no quedi cap nucli habitat per urbanitzar; això vol dir que La Creu, El Ventaiol, el Fresno, La Farinera, l’Oliva i el Pau Gran passin a tenir tots els serveis com els altres nuclis habitats de la nostra vila. Aquesta serà una de les nostres prioritats, però n’hi ha d’altres, que passarien per convertir Vacarisses en una vila ecologista, feminista i igualitària, on tothom hi té cabuda, pensi el que pensi i vingui d’on vingui.
No volem acabar sense demanar la llibertat dels presos i preses polítiques i el retorn dels exiliats i exiliades. Des d’aquí, també treballarem pels drets del país, entre els quals hi ha la consecució d’una república catalana.

 

UIPVUIPV ens comprometem a seguir treballant per Vacarisses!!!
Ja han passat les eleccions municipals del 26 de maig a Vacarisses i, des d’UIPV, volem agrair tots aquells veïns i veïnes que han confiat en el nostre projecte de govern, i als que no ho van fer voldríem transmetre'ls el nostre compromís de millora, autocrítica i treball.
Durant aquests pròxims quatre anys, treballarem com ho hem fet sempre, amb seny, compromís i empatia; farem una oposició constructiva, però també contundent i de control del govern.
Som molt conscients que, treballant des de la minoria, ens serà molt difícil executar totes les nostres propostes de programa; no obstant això, treballarem fins a esgotar totes les instàncies possibles.
El nostre pla de treball com a oposició anirà en consonància amb els principis i valors que han caracteritzat i destacat a UIPV durant tota la seva trajectòria. Volem un pla de treball emmarcat en la democràcia participativa, prioritzant sempre el treball per a tot el municipi.
Des d'UIPV, defensarem i representarem la veu de tots aquells veïns i veïnes que han confiat en el nostre partit i també donarem suport a qualsevol proposta o iniciativa que representi un benefici i/o millora per a Vacarisses i els seus veïns i veïnes.
Perquè aquesta és la nostra empremta, aquests són els nostres valors i la nostra prioritat, estem convençuts que, per sobre qualsevol mena d'identitat política, ha de prevaldre el bé comú de tots i totes.
Per tot això, des de la posició d'UIPV, ens comprometem a treballar perquè així sigui.
Gràcies veïns i veïnes de Vacarisses per la vostra confiança.

 

 

logo vxvTots hem de ser conscients dels resultats de les eleccions. Per a nosaltres, no han estat els desitjats. Tot i això, la nostra feina ha estat a l’alçada de les circumstàncies; la nostra posició final ha estat per sobre de partits amb una estructura organitzativa i tècnica molt superior a la nostra. Per això, hem de sentir-nos orgullosos de la feina feta i els resultats obtinguts, que, una vegada analitzats en profunditat, ens demostren que tenim uns seguidors molt fidels a les nostres propostes. Hem d’agrair als nostres votants el seu recolzament; la pèrdua de 35 vots no és una catàstrofe. El problema més important ha estat la quantitat de vots que ha obtingut el partit més votat, que, una vegada aplicada la llei d’Hondt, fa que nosaltres perdem un regidor. Si parlem de la investidura del nou alcalde, tenim teories de tots els colors i qualsevol d'elles més desesperades. Per exemple, la unió de tots contra un, cosa que tindria tots els ingredients per a una perfecta explosió i confrontació sense remei al nostre municipi, fins i tot, arribar al bloqueig de l'acció de govern municipal. Estem segurs que algun partit pujarà al carro del govern, bé sigui per afinitat ideològica o pel desig de poder. Hem de tenir en compte que, amb els regidors que han obtingut, poden governar en solitari, arribant a acords puntuals.

 

 

  

PSCAgraïments
Des del PSC de Vacarisses, volem aprofitar aquestes línies per donar les gràcies a les persones que ens vau votar el passat 26 de maig, fent confiança al nostre projecte i als integrants de la nostra candidatura. Malgrat el resultat electoral, que ha fet que perdem un regidor, mantenim representació a l’Ajuntament en la persona de la nostra candidata, Conchi Miranda, qui tindrà l’honor i la responsabilitat de representar-nos i de defensar les nostres idees i els nostres valors. Volem dir-vos que els socialistes seguirem treballant per la concòrdia i la convivència, i que farem una oposició responsable, sensata, realista i ferma quan l’ocasió ho requereixi, però sempre amb arguments i amb una mirada positiva. Ens trobaran disposats quan es tracti de parlar d’igualtat, de justícia social i de progrés per a tothom i donarem suport a iniciatives que coincideixin programàticament amb les nostres, com diu el sentit comú.
Reconeixem la victòria incontestable d’ERC, i sabem interpretar el missatge d’una part important de la ciutadania, però alhora esperem que s’administri aquesta majoria amb la mà estesa i respecte a les minories i a la pluralitat, i que s’entengui que Vacarisses, els seus símbols i els seus espais públics ens pertanyen a tots i totes, no només a una part de la població.

  

 

Movem Vacarisses

Movem Vacarisses passem a l’oposició: sense acord amb ERC

Com ja sabreu, a les eleccions municipals del passat 26 de maig, la nostra formació va ser votada per 253 persones, obtenint una regidora, Clara Fuster, i mantenint la mateixa representació que ja teníem.
Volem agrair moltíssim als i les nostres votants la confiança en el nostre projecte polític, el qual defensarem amb convicció, demandant la planificació, al més aviat possible, de les propostes més complexes i costoses, sobre urbanitzacions i sanejaments pendents, mobilitat i habitatge.
En els quatre anys que hem format part de l’equip de govern, hem portat regidories potents i liderat projectes que estimem rellevants per al municipi (sobretot, en educació i medi ambient),
refermant la resta de l’equip de govern i repercutint, així, en una valoració positiva de la gestió de l’Ajuntament.
Però en aquesta legislatura ens situarem a l’oposició. No ha estat possible tancar cap pacte amb ERC per manca de concreció de condicions acceptables. Després del seus bons resultats, Movem Vacarisses ja no els hem estat còmodes.
El transcurs del temps ens confirmarà, o no, l’error en la seva decisió d’optar per un govern en solitari, mancat de la tan necessària pluralitat i menys reforçat. En aquesta nova etapa, tenim una reforçada voluntat de continuar treballant per la nostra vila, portant el bagatge d’experiència i coneixements adquirits en aquest darrer mandat. També buscarem, amb la resta de forces polítiques, propostes que vagin en un clar benefici i representació de la màxima pluralitat de les persones que viuen a Vacarisses.

 

 

Cs Vacarisses

Ciutadans ha aterrizado oficialmente en Vacarisses con un regidor en el ayuntamiento que ayudará a cambiar la percepción a todos aquellos que hasta ahora no se veían representados por ninguno de los partidos existentes.
El objetivo de Ciudadanos Vacarisses no simplemente es posicionarse en contra de todas las mociones independentistas que, hasta el momento, no recibían apenas quejas o incluso se escuchaban disculpas por no votarlas a favor (que también).
Dejando a un lado las soflamas nacionalistas, Ciudadanos Vacarisses quiere aportar aire fresco e ideas nuevas al consistorio para ayudar a mejorar nuestro pueblo.
Asegurarnos que se corrijan todos los errores con el Porta a Porta y se faciliten los datos exactos del reciclaje; conseguir que los habitantes del municipio sientan que aumenta la seguridad ciudadana y disminuyen los problemas con los animales salvajes.
Evitar que las urbanizaciones y sus asociaciones vuelvan a estar abandonadas como han estado durante el último gobierno. Estas son las direcciones en las que van orientadas algunas de nuestras principales propuestas.


Data 1 de juliol de 2019
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats