Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Ajuntament Blocs d'opinió Els partits opinen

El Terme 134 (abril)

UIPVUIPV et vol escoltar!!
Falten menys de tres mesos per a les eleccions i els partits polítics ja han començat a fer moviments i actes de precampanya. Alguns, com ERC, actualment al govern, esgotant les darreres
engrunes del mandat, fent a correcuita inversions de cara a la galeria d'una manera descaradament electoralista; ara bé, hem vist que, en aquesta legislatura, no han sigut capaços de fer ni una sola obra d'urbanització que, com tothom ja sap, era el tema que més urgència tenia de tot el municipi.
UIPV som un partit de caràcter totalment municipalista amb una dilatada experiència de govern municipal a Vacarisses i ens tornem a presentar en les pròximes eleccions del 26 de maig, amb un projecte nou i amb un equip renovat, amb molta il·lusió i amb un compromís ferm amb els vilatans de Vacarisses.
El nostre programa de govern estarà basat en: #donesigualtat #joventut #municipi #urbanització #serveis #veïnsiveïnes #mantenimentparcs #mediambient #comunicació #transparència #sostenibilitat #comerç #mobilitat #seguretat #persones #ensenyament #sanitat #cultura #esport #salut

Veïns i veïnes, volem aprofitar aquest espai de comunicació per convidar totes les persones que se sentin identificades amb el nostre projecte de municipi i que vulguin aportar propostes i idees per tal de millorar el municipi i el benestar de les persones. A UIPV estem totalment oberts a escoltar-vos i a copsar les preocupacions i inquietuds que ens pugueu transmetre, per incorporar-les en el programa de govern.
Tots els interessats ho podeu fer a través del nostre email: uipvacarisses@gmail.com

 

 

ERC

Fi de mandat
El proper mes de maig hi ha eleccions municipals, on escollirem els nostres representants a l’ajuntament. Han estat 4 anys apassionants, en què hem dedicat tots els nostres esforços a millorar la vida de les persones que viuen a Vacarisses i, de retruc, hem ajudat a empènyer el país cap a la llibertat.
4 anys de feina que esperem que els nostres veïns i veïnes sàpiguen valorar. Ho hem fet el millor que hem sabut i admetem que hem errat en algunes decisions, però pensant que era el millor per a la globalitat.
No podem parlar gens bé de l’oposició. Tant UIPV i VxV han vingut literalment a escalfar la cadira; cap proposta durant aquests 4 anys, cap. Només retrets i crítiques i cap aportació positiva per millorar entre tots i totes Vacarisses. Senyors, des de l’oposició també es pot treballar per la millora de Vacarisses; nosaltres així ho vam fer quan érem oposició.
Hem modernitzat Vacarisses i encara ens queda molta feina per fer. Volem seguir millorant la qualitat de vida dels nostres conciutadans, ja que el llegat de 24 anys de govern d’UIPV, del tàndem Boada-Gibert, deixava molt que desitjar.
Des d’ERC, ens presentem a aquestes eleccions municipals amb una llista renovada, però amb la mateixa il·lusió de sempre per fer de Vacarisses una vila inclusiva, per a tots i totes, i amb la màxima qualitat de vida per als nostres convilatans i convilatanes.
Agrair la dedicació i treball dels treballadors i treballadores municipals; Vacarisses compta amb un gran equip de professionals. Acabarem, com sempre, demanant la llibertat i el retorn dels companys i companyes empresonats i a l’exili.

 

  

PSC28A, una decisió vital
El moment actual presenta un panorama polític força complicat. D’una banda, tenim Catalunya amb un NO GOVERN que fa deixadesa de les seves funcions i responsabilitats pensant exclusivament en la causa del procés i instal·lat en “com pitjor, millor”. De l’altra, partits irresponsables també radicalitzats que cerquen l’enfrontament permanent entre ciutadans, però sense propostes i alternatives.
La inacció i paralització del govern català contrasta amb un govern de l’Estat, que ha generat il·lusió i esperança de futur perquè ha GOVERNAT i ha implementat mesures socials i solucions reals, alhora que ha practicat un diàleg obert i franc amb el govern de Catalunya, reconegut per alguns independentistes portes endins (portes enfora no es pot dissentir). Tot i que els grups independentistes al Congrés van afavorir la moció de censura, finalment han deixat caure el govern Sánchez votant en contra dels pressupostos més socials dels darrers temps, això sí, sense cap argument tècnic ni polític sobre els
propis pressupostos. Un govern que ha demostrat que canviar les coses és possible i que fer polítiques socials es una qüestió de convicció, voluntat i valentia.
Per això, el proper 28 d’abril ens hi juguem molt: retrocedir 30 anys si fan majoria les 3 dretes espanyoles (PP, Ciutadans i Vox), el bloqueig institucional deliberat dels grups independentistes, o avançar de la mà del socialisme de Pedro Sánchez cap a una solució a Catalunya i a Espanya que acontenti una majoria i que porti a les millores econòmiques i socials que necessitem urgentment. La decisió és VITAL i està a les nostres mans.

 

 

logo vxvCamp de gespa

Ara farà un any que el ple va aprovar l'obra d'execució del camp de gespa del nostre municipi, una obra molt reivindicada per una quantitat de veïns i veïnes amants d'aquest esport tan
multitudinari. Nosaltres, com Veïns per Vacarisses, vàrem fer l'esforç de votar a favor, tot i que no era el projecte que a nosaltres ens agradaria fer, i que era molt més ambiciós.
Estem segurs que les urnes ens donaran la possibilitat de millorar aquesta i altres obres que s'han fet i es faran abans que arribin les eleccions municipals de 2019.
Serveixi aquesta introducció per posar de manifest el nostre descontent pel temps que ha passat des que es va aprovar al ple fins ara i que, tot i donar les explicacions del perquè d'aquest endarreriment, nosaltres tenim el nostre convenciment que és una actitud premeditada amb la finalitat d’acostar el moment de posar la gespa a les eleccions municipals, donant per fet que els veïns i veïnes només recorden allò que has fet els últims dies de la legislatura. Volem fer una crítica d'aquesta manera de fer les coses perquè nosaltres som del parer de governar de la mateixa forma a l’inici de la legislatura i al final, sempre dintre de les possibilitats econòmiques que doni el pressupost de l'Ajuntament. Volem posar com a exemple el que va passar amb les obres d'urbanització de Torreblanca II i La Carena Llarga; l'equip de govern d’aquell moment va esperar a posar l'asfalt als carrers els últims mesos de la legislatura i després van perdre les eleccions amb uns resultats del tot insuficients per continuar governant.

 

 

Movem VacarissesEl mandat 2015-2019 arriba a la fi del seu camí. Movem Vacarisses ha format part de l’equip de govern durant tota la legislatura, amb una única representació, assumida, en l’actualitat, per la regidora Clara Fuster, front a les altres dues formacions polítiques, que han tingut 4 i 2 representants, respectivament.
En aquesta situació, liderar el nostre projecte no ha estat fàcil; tot i així, hem aconseguit portar a terme, pràcticament, tot el nostre programa electoral i el Pla d’Actuació Municipal al qual ens vam comprometre, buscant avinentesa i respecte amb la resta de formacions polítiques, pensant sempre en tot el veïnat de Vacarisses, i amb una manera de fer propera i una visió feminista, ecologista i d’esquerres.
Ens hi hem abocat amb un ple sentit de la responsabilitat i amb la voluntat d’assolir reptes transformadors en les 4 regidories que han estat al nostre càrrec: Educació, Medi Ambient, Habitatge i, últimament, Mobilitat. Podreu trobar el detall de les nostres gestions al web movemvacarisses.cat
Són molts els projectes que hem portat a terme, i molts d’altres que ens agradaria iniciar, i la nostra predisposició per fer-ho és, com sempre, valenta i exigent. També l’adequada i recomanable capacitació i formació ens avalen per assumir la gestió de l’administració cada cop més regulada i complexa.
Volem agrair a totes les persones que ens han donat el seu suport i a aquelles que han col·laborat per dur a terme les propostes polítiques de Movem Vacarisses.
Finalment, volem animar-vos perquè, a les properes eleccions municipals del 26 de maig, aneu a votar.


Data 1 d'abril de 2019
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats