Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Ajuntament Serveis

Creació d'empreses

El servei de creació d'empreses s'ofereix a través d'un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Vacarisses i la Cambra de Comerç de Terrassa.

Està destinat a totes aquelles persones que vulguin crear una nova empresa o bé aquelles persones amb un projecte empresarial que el vulgui posar a la pràctica.


També poden ser destinataris del servei aquelles persones que han creat la seva pròpia empresa amb una data anterior a un any des de l’inici de l’activitat d’aquesta.


La Cambra de Comerç de Terrassa assessora, informa i orienta als nous emprenedors de Vacarisses, combinant sessions en grup, junt amb altres emprenedors, amb sessions individuals i personalitzades. En aquestes, s'aplicaran els coneixements adquirits en les sessions en grup a cada un dels casos concrets.


Les sessions en grup s'han definit segons la següent estructura:

  • Formes jurídiques, ajudes i subvencions.
  • El pla d'empresa.
  • El pla econòmic i financer.


Amb les sessions en grup, s'aconsegueix l'objectiu de transmetre els coneixements i compartir inquietuds amb altres emprenedors, cosa que pot ser molt enriquidora.


Amb les sessions d'assessorament individual s'aconsegueix l'aplicació pràctica dels coneixements a cada un dels projectes de cada emprenedor.


Per accedir al servei caldrà demanar hora al Servei Local d'Ocupació de Vacarisses.

 


Equipament

Servei Local d'Ocupació


Regidoria
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats