Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Notícies

 • Instal·lació del nou sistema de control d'incendis.

  La tecnologia més avançada per controlar incendis

  13 de setembre de 2018

  Vacarisses és el primer municipi de Catalunya en instal·lar un sistema d’anàlisi intel·ligent de vídeo per detectar automàticament el foc
   
  Vacarisses ha apostat per instal·lar la tecnologia més avançada a l’hora de fer front als incendis forestals. Es tracta d’una solució de l’empresa Alphanet, instal·lada per primer cop a Catalunya, que vigila de forma ininterrompuda una àmplia extensió de terreny forestal, avisant la policia local en cas de detecció d’incendis.

 • Les dues guanyadores amb els seus premis.

  Dues guanyadores a la setmana d’enigmes de la biblioteca

  10 de setembre de 2018

  La Delia Limiñana i la Martina Cirotti van respondre correctament 27 endevinalles i preguntes
   
  La setmana passada, prèvia a l’inici del nou curs escolar, la Biblioteca El Castell va organitzar unes tardes d’enigmes per a infants. Aquests consistien en endevinalles, preguntes i, fins i tot, alguna problema matemàtic.

 • Fotografia de grup del Cor de Vacarisses.

  Es renova la junta del Cor de Vacarisses

  7 de setembre de 2018

  Per liderar la nova etapa, s’ha escollit la professora de cant coral de l’EMMV Anna González com a nova directora
   
  Com cada any, el Cor de Vacarisses ha iniciat el curs al mes de setembre, amb una novetat important: s’ha fet la renovació de la Junta. L’anterior va presentar la dimissió perquè creuen  que  havien complert un cicle i que la coral necessitaria nous projectes.

 • En Jan Ponts amb el director de la Biblioteca El Castell.

  Guanyador del concurs “Dibuixa la mascota de la Biblioteca”

  6 de setembre de 2018

  Un cop revisades totes les votacions, la proposta guanyadora és la d'en Jan Fonts
   
  El passat mes de juny, la Biblioteca El Castell va recollir les diferents propostes d’usuaris i usuàries de la sala infantil per al concurs Dibuixa la mascota de la Biblioteca. Aquestes es van exposar durant el mes de juliol al Casal de la Gent Gran, on, a més, es van poder votar.

 • Concert d'agost de l'Esbart.

  Concert d'agost de l'Esbart

  5 de setembre de 2018

  El dissabte 1 de setembre, l’Esbart Dansaire de Vacarisses va tenir l’honor de comptar amb el trio FOOL OF MUSIC, en el concert que fa uns anys que l’Esbart organitza a finals d’estiu.

 • Cubell Porta a Porta

  Vacarisses assoleix un 82% de recollida selectiva

  4 de setembre de 2018

  La implantació del Porta a Porta ha suposat una millora molt considerable en la gestió dels residus al municipi
   
  Les dades disponibles del primer semestre de 2018 mostren un augment molt significatiu de la recollida selectiva (és a dir, dels residus que es destinen a reciclatge), que ha passat del 36% el mateix semestre de 2017 al 82% d’enguany, molt per sobre de la mitjana catalana, que és del 39%.

 • Consell de Vila

  A punt per engegar diversos projectes participatius

  3 de setembre de 2018

  Aquest darrer trimestre de l’any, es constituirà el Consell de Vila, se celebrarà la III Taula d’entitats i es durà a terme una prova pilot perquè la ciutadania pugui escollir entre diferents propostes per als pressupostos participatius de 2018
   
  Els darrers mesos, des de la Regidoria de Participació, s’ha estat treballant en diferents projectes que aposten per la democràcia participativa, amb l’objectiu de donar més veu a la ciutadania per decidir el dia a dia de Vacarisses. 
   
  Pressupostos...

 • App municipal per comunicar incidències i rebre notificacions

  29 de febrer de 2016

  L’aplicació mòbil també permet consultar alguns continguts del web al vostre smartphone
   
  Les regidories de Comunicació i Participació Ciutadana han posat en marxa una aplicació mòbil (app) per millorar l’accés a la informació municipal i la interacció de la ciutadania amb l’Ajuntament. D’una banda, l’app permet consultar alguns apartats del web municipal: Notícies, Agenda, Informació d’Interès, Serveis, Equipaments, Directori d’empreses i Telèfons d’interès.

 • Pla de Garantia Juvenil

  Pla de Garantia Juvenil per reduir l’atur

  4 de març de 2015

  La Unió Europea ha posat en marxa el Pla de Garantia Juvenil, una iniciativa per reduir l’atur entre els joves, oferint incentius a les empreses que els contractin. Amb vigència fins a l’any 2020, tots els joves inscrits que compleixin els requisits d’inscripció rebran una oferta de treball, de pràctiques o de formació, en un termini de 4 mesos.

RSS 2.0

AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats