Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Informació d'interès

Informació d'interès

 • Microcrèdits retornables

  Microcrèdits retornables

  Amb una dotació pressupostària de 70.000 euros.
   
  PERSONES BENEFICIÀRIES
  Microempreses i persones treballadores autònomes amb seu social al municipi de Vacarisses que hagin vist afectada la seva activitat com a conseqüència de les mesures adoptades per evitar la propagació de la Covid-19.
   
  CONCEPTES SUBVENCIONABLES
  Cobrir despeses de les quals en depengui la supervivència del negoci, com poden ser el lloguer del local, nòmines, despeses de subministraments...

 • OAC

  Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC)

  A partir d'avui, es poden tornar a fer gestions presencials a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC). Cal sol·licitar cita prèvia, a través d'un d'aquests mitjans de contacte: Telèfon: 93 835 90 02 Correu electrònic: vacarisses@vacarisses.cat Telegram: @OACvacarisses *En el cas de demanar cita prèvia per correu electrònic o Telegram, cal indicar nom, cognoms i el tràmit que es vol gestionar presencialment. 
    Provisionalment, l'atenció presencial es farà a La Fàbrica, de les 8.30 a...

 • Estalvi energètic

  Com estalviar diners i energia a casa

  Com a resultat del confinament per la pandèmia de la COVID-19, l'Institut Català d'Energia (ICAEN) ha posat en marxa una sèrie de sessions virtuals tipus Webinar, a través del canal Youtube @energiacat. Cada dijous, a les 17 h, experts de l’ICAEN expliquen en directe diferents aspectes per millorar la forma de consumir energia a les cases i, així, disminuir les factures.

 • Mosquit tigre

  Campanya per controlar el mosquit tigre

  El mosquit tigre és originari del sud-est asiàtic i es va detectar a Catalunya per primera vegada l'estiu de 2004. Se'l reconeix per les ratlles blanques al cap, el cos i les potes. El mosquit adult fa entre 2 mm i 10 mm.
   
  Els ous i les larves viuen en petites basses d'aigua estancada, en àrees exteriors properes a la presència humana. Per això, la mesura més eficaç per evitar-ne la proliferació és eliminar els llocs amb aigua on creixen.

 • Educació

  Inscripcions als centres educatius

  Es prioritza la via telemàtica, tot i oferir alternatives presencials quan sigui necessari
   
  Infantil, primària i ESO, del 13 al 22 de maig
  Del 19 al 22 de maig, es podrà fer presencialment al centre corresponent, amb cita prèvia, que s’haurà de demanar al web de l’escola escollida en primera opció.

 • Mascaretes i guants d'un sol ús, al rebuig

  Mascaretes i guants d'un sol ús, al rebuig

  Les mascaretes i els guants d’un sol ús han passat a formar part dels nous residus que es produeixen aquests dies a les cases de la comarca. Malauradament, els darrers dies s’han vist molts d’aquests residus abandonats al carrer, llençats al terra o al contenidor que no correspon. Davant aquesta situació, Residus Vallès recorda la importància de fer una bona gestió d’aquests residus, tant per seguretat sanitària com per garantir el seu òptim tractament.

 • Prevenció incendis forestals

  Ban de prevenció d’incendis forestals

  1-. Que, durant el període comprès entre el 15 de març i el 15 d’octubre ambdós inclosos, està prohibit a tots els terrenys forestals d’aquest municipi, siguin o no poblats d’espècies arbòries i la franja de 500m. que els envolta:
  a) Encendre foc per a qualsevol tipus d’activitat sigui quina sigui la seva finalitat. Especialment no es podrà:
  -Cremar rostolls, marges i restes d’aprofitaments forestals, agrícoles o de jardineria.

RSS 2.0

AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats