Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Informació d'interès

Informació d'interès

 • Diputació de Barcelona

  Tancament Oficina Gestió Tributària

  D’acord amb l’estat d’alarma decretat pel Govern de l’Estat, i en aplicació de les mesures excepcionals que ha adoptat la Diputació de Barcelona, davant la situació generada per l'evolució del coronavirus covid-19, i amb la finalitat de reduir al màxim la propagació de la infecció de la malaltia, les instal·lacions de l’Organisme de Gestió Tributària romandran tancades, des d’avui, 16 de març de 2020.

 • Animals

  Accions permeses amb animals durant l'estat d'alarma

  No hi ha cap evidència científica que els animals domèstics pateixin ni puguin transmetre el COVID-19. En aquest sentit, es proposen les següents pautes d'actuació:
  Mesures generals:
  • Rentar-se les mans + Distància Social + Cobrir-se en tossir + No tocar-se ulls, nas i/o boca Mesures generals amb animals de companyia:
  • Després de tocar l'animal: rentar-se les mans + No tocar-se ulls, nas i boca.

 • transports - bus

  Mesures per al transport públic

  Es demana no utilitzar-lo per evitar riscos de propagació i les línies M5A i M5B no oferiran servei durant els propers 15 dies de tancament dels centres educatius
   
  Per evitar riscos de propagació del coronavirus SARS-CoV-2, el govern de la Generalitat ha demanat a la ciutadania no utilitzar el transport públic, sempre que sigui possible. Aquesta mesura s’adopta seguint el criteri de les ja aprovades per a esdeveniments amb concentració de persones.

 • Neu

  Punts de sal

  Punts de sal a les següents ubicacions del municipi:
  El Ventayol – Pista Poliesportiva El Palà – Rotonda entrada Can Serra – Parc entrada de Can Serra La Farinera – C/ Núria El Fresno – C/ Menorca La Coma – Àrea d’emergència C/ Berlín Nucli urbà – Davant túnel Correus L'Eixample – C/ Joan Miró (davant parc) Torreblanca I – Davant Església  Torreblanca II i Carena Llarga – Davant parc Associació Torreblanca II Els Caus – Plaça dels Caus

RSS 2.0

AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats