Un valor afegir al curs PROFIT de fleca i pastisseria

Divendres, 22 d’octubre de 2010

El curs PROFIT de fleca i pastisseria ha comptat avui, divendres, amb una sessió especial. A iniciativa de l'Associació de Dones de Vacarisses, al curs han rebut la visita d'en Jaume Profitós, director del programa Profit, a més dels responsables de recursos humans d'una empresa del sector, de manera que s'ha aportat un valor afegit al curs.


Jaume Profitós, director del Programa Orientat a la Formación Integral dels Treballadors (PROFIT), coordinat pel Departament d’Innovació, Universitats i Empresa, ha volgut donar les gràcies als inscrits per fer el pas i apostar per la formació. Profitós ha valorat que "tenir clar que per poder treballar cal formar-se és molt important ". El curs que s'està duent a terme a Vacarisses, organitzat per l'Associació de Dones, amb el suport de l'Ajuntament, acaba la setmana vinent i forma part d'aquest programa de formació específica en el món de l'hosteleria. Els continguts del curs, a més de ser específics del gremi, també compten amb unes hores de català.


A més, a Vacarisses s'està fent un altre curs dins del programa PROFIT, al restaurant el Cingle. Es tracta d'un curs de català, específic en el sector de la restauració, en aquest cas per a persones ocupades.


Al seu torn, els responsables de recursos humans i selecció de personal de l'empresa La panera del pa, que té fins a 18 establiments de fleca i pastisseria, han explicat en primera persona què busquen en els seus treballadors i com són els seus processos de selecció. La seva aportació ha suposat un valor afegit, i pràctic, al que s'està impartint al curs, ja que han pogut veure amb què es trobaran quan busquin feina al sector i entendre com els podrà ser d'utilitat aquest curs. En la seva exposició, han dibuixat el perfil dels seus treballadors i han donat algunes indicacions a l'hora de presentar el curriculum i buscar feina, des de l'òptica empresarial i de recursos humans. Ambdues intervencions han resultat en un debat positiu i interessant entre els inscrits al curs.


Darrera actualització: 27.03.2025 | 07:50