Torna el curs de cuina d'aprofitament
El proper dia 26 de gener torna el curs de cuina d'aprofitament, organitzat per la Regidoria de Medi Ambient
Serà la segona edició d'aquest curs, totalment gratuït, que té per objectius conèixer receptes contra el malbaratament alimentari, i aprofitar
els aliments que sovint acaben a la brossa. La primer edició es va centrar en els à pats de Nadal, per la proximitat de dates, però aquest cop s'emmarca en el Dia Internacional de l'Educació Mediambiental, que se celebra aquell dia.
Què aprendrem al curs? El curs es planteja com una mesura més per a lluitar contra el malbaratament alimentari i evitar que es llenci menjar que encara està en bon estat. Hi rebrem eines per evitar llençar allò que no ens mengem i, a més, evitarem llençar allò que creiem que s'ha fet malbé i rebutgem perquè ho considerem 'no consumible'.
A les sessions s’expliquen receptes de cuina d’aprofitament i es donen consells sobre la conservació de productes o l’aprofitament de parts d’aliments que van a les escombraries habitualment. A més de les propostes culinà ries, també es dóna consells per conservar el menjar i proporciona les mesures adequades per cuinar cada tipus d’aliment.
El curs es farà de 10 a 12 del matà a l'Escola Font de l'Orpina. Cal inscripció per assistir al curs, ja que les places són limitades. Si hi esteu interessats, les inscripcions són al Departament de Medi Ambient de l'Ajuntament, per correu electrònic a mediambient@vacarisses.cat o per telèfon al 93 835 9002 (extensió 330).
És una iniciativa de la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Vacarisses, amb el suport del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental.