Receptes d'hivern

Dilluns, 28 de desembre de 2009

El Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona ha elaborat un seguit de receptaris de temporada que pretenen fomentar una alimentació saludable tot gaudint dels productes de temporada. Ara, amb l'hivern, arrriba el segon lliurament del receptari amb propostes per l'hivern.


Com ja vam fer amb les receptes de tardor, coincidint amb l’inici d’una nova estació, l’hivern, us fem arribar el segon receptari de temporada: el receptari d’hivern, amb la intenció de continuar fomentant una alimentació saludable, és a dir, suficient, equilibrada, variada i satisfactòria.


A l’hivern també podem disposar d’una gran varietat d’aliments tot prioritzant la utilització de productes frescos de temporada: pel seu millor preu; per la seva millor qualitat, ja que són més frescos; per ser més ecològics i per respectar aspectes culturals i festius del nostre entorn.


Podeu consultar i descarregar-vos el Receptari d'hivern en aquest enllaç.


Darrera actualització: 27.03.2025 | 07:50