Millor tapa del segle XVIII, la de Cal Miguelón
Una croqueta ha estat la proposta que ha rebut més vots
Â
Amb la celebració de nou de la Festa de la Vaca, el darrer cap de setmana de maig, es va tornar a organitzar la Ruta de la Tapa del segle XVIII. A l'edició d'enguany, van participar una setena de bars i restaurants de Vacarisses.
Â
La clientela que va tastar les tapes presentades va poder votar la que consideraven millor. La de Cal Miguelón, a Can Serra, ha estat la proposta amb més vots: croqueta de cérvol amb pernil d'à nec, foie, trufa negra silvestre i un vel de cansalada de jabugo amb salsa de trompetes de la mort i cama-secs. La croqueta estava arrebossada amb quicos triturats, panko i ametlla torrada molta.
Â
A més, entre totes les persones que van votar la millor tapa del segle XVIII s'ha sortejat un à pat per a dues persones en qualsevol dels bars i restaurants participants. En aquest cas, el guanyador ha estat Marc Garcia. Enhorabona a tothom!