Èxit de participació al segon curs de cuina d'aprofitament
Es pot estalviar de moltes maneres i podem aprofitar molt del menjar que llençarÃem perquè ens sembla que ja no s'hi pot fer res. Tot això ho tenen clar la vintena de persones que van fer el curs de cuina d'aprofitament de dissabte passat, a l'escola Font de l'Orpina.
La d'aquest dissabte era la segona edició d'aquest curs, gratuït, que ja es va fer abans de Nadal, organitzat per la Regidoria de Medi Ambient. Aleshores es va centrar en receptes nadalenques, aperitius pensats pels à pats de les festes i altres propostes similars. En aquesta segona edició s'hi ha ensenyat i fet receptes més elaborades, tot amb l'objectiu de lluitar contra el malbaratament alimentari i evitar que es llenci menjar que encara està en bon estat. Un duo de cremes de pastanaga i pèsols, la base per fer una coca de recapta o com aprofitar restes de carn cuita que ha quedat resseca i convertit-ho en un nou plat, són algunes de les receptes i consells que es van endur els participants del curs.
Podeu veure algunes de les receptes a l'Ã lbum de fotos de l'Ajuntament.
És una iniciativa de la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Vacarisses, amb el suport del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental.