Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Informació d'interès

Les preinscripcions a les escoles bressol municipals, del 10 al 21 de maig

3 de maig de 2021


El procés tindrà lloc de manera telemàtica, però s'habilitarà la corresponent atenció telefònica per a les persones que tinguin dificultats 

 

El període de presentació de les sol·licituds serà del 10 al 21 de maig de 2021, de forma telemàtica. En cas de tenir dificultats per fer la inscripció telemàticament, caldrà que us poseu en contacte amb l’Ajuntament de Vacarisses (telèfon 93 835 90 02).

La publicació de la llista de sol·licituds de preinscripció al centre amb la puntuació provisional tindrà lloc el dia 1 de juny de 2021. Hi haurà un termini obert per presentar una reclamació (del 2 al 8 de juny de 2021).

El sorteig públic per adjudicar les places en cas d’empat tindrà lloc a la sala de Plens de l’Ajuntament de Vacarisses el 10 de juny de 2021 a les 14 hores.

La publicació de la relació definitiva d’alumnat admès i, si s’escau, de la llista d’espera, tindrà lloc 15 de juny de 2021.

El període de matrícula serà del 16 al 22 de juny de 2021. En el moment de la matrícula, a la pàgina web de l’Ajuntament, trobareu el full de matrícula i la documentació requerida, així com les instruccions per a la seva presentació.

 

Instruccions per a la presentació de sol·licituds

La presentació de sol·licituds amb suport informàtic és del 10 al 21 de maig de forma telemàtica, a través del web de l’Ajuntament www.vacarisses.cat, adjuntant la documentació corresponent. En cas de tenir dubtes o dificultats en la presentació de la inscripció, poseu-vos en contacte amb l'Ajuntament 93.835.90.02 (ext.102) de dilluns a divendres de 9 a 14h i tardes de dilluns i dimecres de 16 a 18h. En cas de no poder fer el tràmit en línia, cal demanar cita prèvia a l’Ajuntament de Vacarisses 93.835.90.02.

 

Com fer la tramitació telemàtica

1. Podeu fer la preinscripció telemàtica des de qualsevol dispositiu connectat a la xarxa (ordinador, tauleta, mòbil...).

 

2. Descarregueu i ompliu el formulari de preinscripció. Per signar el document electrònicament, deseu-lo en format pdf i signeu el document amb la vostra signatura electrònica. Si el signeu a mà, cal imprimir-lo i, un cop signat, escanejar-lo.

 

3. Feu una foto amb el mòbil o escanegeu tota la documentació requerida:

• DNI de la persona sol·licitant o targeta de residència on consta el NIE en el cas de persones estrangeres.

• Llibre de família o certificat literal de naixement.

• Si en té, la targeta sanitària individual (TSI) de l’alumne/a.

• Documentació general o específica que necessiteu en funció dels criteris de prioritat que hàgiu indicat al formulari.

 

4. Reviseu el formulari i prepareu tota la documentació a presentar.

 

5. Realitzeu la instància telemàtica fent clic en aquest enllaç. En la secció de documents trobareu una guia per fer el tràmit. Ompliu la instància i adjunteu el formulari de preinscripció i la tota la documentació requerida. No oblideu la documentació dels criteris de prioritat que al·legueu.

 

6. L’Ajuntament de Vacarisses, un cop revisada la documentació, confirmarà la vostra preinscripció per correu electrònic.

Important: les sol·licituds de preinscripció que es facin fora del termini perdran tots els punts i els drets de preferència i podrien quedar fora del procés ordinari d’escolarització.  • Escoles bressol_carrusel intradiba 1140x416 (2).jpg

Documentació adjunta

  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats