Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Donatiu al projecte de salvament d’Open Arms

14 d'agost de 2019


L’Ajuntament de Vacarisses dona mil euros a l’ONG, davant la situació d’emergència actual al Mediterrani, amb persones que intenten arribar a Europa per mar i arriscant les seves vides

 

La situació actual al Mediterrani central és d’emergència. Cada vegada més persones refugiades s’arrisquen en travessies més llargues i perilloses, en embarcacions amb menors d’edat sense acompanyament i que es queden dies en un port esperant poder entrar a Europa.

 

Com a conseqüència, hi ha un alt risc de perdre la vida en alta mar o ben a prop de les costes. I és que la travessa per mar és una de les etapes més perilloses del viatge, tant per la precarietat de les embarcacions com per les possibles condicions adverses de l’estat de la mar.

 

Davant aquesta tràgica situació, que va empitjorant any rere any, l’Ajuntament de Vacarisses, des de la Regidoria d’Acció Social, Solidaritat i Cooperació, vol col·laborar amb el Projecte Solidari de Salvament d’Open Arms, a què ha destinat un import de 1.000 euros. Open Arms és una organització no governamental i sense ànim de lucre, la principal missió de la qual és protegir amb la seva presència al mar aquelles persones que intenten arribar a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa. • Salvament de persones refugiades. Font: Open Arms.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.
 • 5
  4
  3
  2
  1
  0


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats