Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Viu Vacarisses Promoció Econòmica

Promoció Econòmica

Notícies

 • Taxa d'atur

  L’atur baixa a Vacarisses

  6/2/2017

  Al mes de gener, el nombre de persones desocupades s’ha reduït en 18
   
  Segons les dades del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, a Vacarisses, l'atur ha baixat en 18 persones. D’aquesta manera, el municipi té 365 persones desocupades, xifra que representa un 15,27% de la població.

 • Carro de compra plegable que lliura la Regidoria de Comerç.

  Compra a Vacarisses!

  30/1/2017

  La Regidoria de Comerç reparteix carros de compra plegables per promoure els establiments del municipi i la sostenibilitat
   
  Des de la Regidoria de Comerç, s’oferirà un carro plegable a les famílies empadronades a Vacarisses per promoure les compres als comerços del municipi, a més de fer-les més agradables i sostenibles, amb el conseqüent estalvi de bosses. Els carros es poden recollir durant el mes de febrer a la Recepció de l’Ajuntament.

 • Taxa d'atur

  L’atur baixa a Vacarisses

  10/1/2017

  Al desembre, 10 persones van trobar feina
   
  L’atur a Vacarisses va descendir en 10 persones al mes de desembre. D’aquesta manera, la taxa de desocupació al municipi se situa en un 15,56%, que correspon a 383 sense feina.
   
  Excepte alguns casos, la dinàmica de la majoria de municipis del Vallès Occidental és de descens de la taxa d’atur. A la comarca, la mitjana de variació és de -2,1%, que representa 1.273 persones menys en aquesta situació.

 • El diputat de Comerç amb membres de l’equip de govern de l’Ajuntament de Vacarisses.

  El diputat de Comerç de Barcelona visita Vacarisses

  15/12/2016

  Isaac Albert és membre del jurat del Concurs d’aparadors de Nadal dels comerços del municipi
   
  El diputat de Comerç de la Diputació de Barcelona, Isaac Albert, va visitar ahir Vacarisses, aprofitant que forma part del jurat del Concurs d’Aparadors. Primer, va recórrer els comerços participants, juntament a una representant de l’Associació de la Gent Gran de Vacarisses, dues membres de l’Associació de Joves i la tècnica de Comerç de l’Ajuntament. La visita va finalitzar amb...

Més notícies

AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2017 Tots els drets reservats