Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Informació d'interès

XXVI Concurs de Fotografia de Vacarisses

2 de setembre de 2019


Període de presentació
Del dilluns 16 de setembre al dijous 10 d’octubre (ambdós inclosos), en horari de 9 a 14 hores, a l’àrea de Serveis a les Persones.


Procediment
Es podran presentar fotografies realitzades en qualsevol procediment, tant en blanc i negre com en color; ara bé, hauran de ser en format horitzontal o apaïsat; sinó, no seran acceptades. Cada participant podrà presentar un màxim de 2 fotografies, i es presentaran sense cap mena de suport que les enquadri. La mida de la imatge es mourà entre un màxim de 30x40 i un mínim de 18x24, en format horitzontal o apaïsat.


Tema
El tema serà Vacarisses en qualsevol del seus aspectes; ara bé, hi haurà 4 premis especials per als següents temes: Fonts, Festivitats, Masies i Patrimoni històric i cultural de Vacarisses.


Identificació
Es presentarà un sobre per fotografia. A l’exterior del sobre i al dors de la fotografia, hi ha de constar: “XXVI Concurs de Fotografia”, i títol o lema de la imatge, especificant si la fotografia està dedicada a algun dels temes amb premi especial. A més, dins de cada sobre, hi ha d’haver un altre sobre tancat, on constaran nom, cognoms, adreça, telèfon i correu electrònic de l’autor de la fotografia. A banda de la fotografia en paper que servirà per a l’exposició, caldrà presentar-la també per correu electrònic a cultura@vacarisses.cat. S’han de presentar en arxiu JPG d’alta resolució (resolució mínima de 200 dpi).


Exposició
Una selecció de les fotografies presentades, triada pel mateix Jurat, serà exposada a la Biblioteca El Castell, a partir del dilluns 4 i fins al divendres 15 de novembre. Les fotografies no premiades s’hauran de recollir a partir del 25 de novembre i fins al 22 de desembre, a la Regidoria de Cultura. Les fotografies que no es recullin durant aquestes dates passaran a ser propietat de l’Ajuntament.


Jurat i veredicte
El Jurat estarà format per dues persones enteses en fotografia i el regidor de Cultura. L’acte de lliurament de premis es farà a la Biblioteca El Castell el dimecres 6 de novembre, a les 19 h, a la Sala d’adults.


Obres premiades
Les fotografies guanyadores restaran en propietat de l’Ajuntament, així com aquelles no premiades que no s’hagin recollit dins el termini esmentat a la base d’exposició.


Premis
S’atorgaran 12 premis en total, dels quals 4 són per als premis especials. El jurat pot decidir declarar desert qualsevol dels premis especials. Cada persona premiada rebrà 60 euros per domiciliació bancària i les fotografies premiades seran publicades al Calendari de Vacarisses de 2020.


Drets d'imatge i protecció de dades
Les fotografies que es presentin hauran de respectar el dret a la intimitat de les persones. Qui hi participa es fa responsable dels drets d’imatge de les persones que apareixen en les seves fotografies i de les possibles reclamacions. Les dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Vacarisses d'acord amb la normativa vigent.


Acceptació i propietat intel·lectual
La participació en aquest concurs pressuposa la total acceptació d’aquestes bases. Qualsevol fet imprevist o detall no contemplat en aquestes bases serà resolt pel Jurat. L’acceptació del premi comporta la cessió gratuïta dels drets d’explotació a favor de l’Ajuntament de Vacarisses, el qual sempre citarà l’autoria de la fotografia i sempre s’usarà sense fins lucratius.  • Càmera fotogràfica

COMENTARIS

No hi ha comentaris.
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats