Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Informació d'interès

II Concurs de guarniment de balcons

6 de maig de 2019


Bases del II Concurs de guarniment de balcons (Festa Major Petita 2019)

 

OBJECTE

Per donar més vistositat a la Fira d’Artesans del segle XVIII que se celebra durant la Festa de la Vaca, en concret dissabte 25 de maig durant tot el matí, i per tal que tot el veïnat senti com a més pròpia aquesta festa, la Regidoria de Cultura convoca la segona edició del Concurs de guarniment de balcons.

 

REQUISITS

El guarniment dels balcons ha d’estar relacionat amb l’època de la Fira.

 

INSCRIPCIONS

Per formalitzar-les, caldrà dipositar la butlleta degudament emplenada a qualsevol dels punts habilitats a l’efecte (comerços de Vacarisses) fins divendres 24 de maig, a les 13 h. Disponible online o al departament de Serveis a les Persones de l'Ajuntament.

 

PARTICIPANTS

Hi podrà participar qualsevol persona veïna de Vacarisses, amb balcó, finestra i/o terrassa exterior al seu habitatge.

 

PROCEDIMENT I PUBLICITAT

Els balcons hauran d’estar guarnits des de divendres 24 fins diumenge 26 de maig de 2019. Es faran fotografies de tots els balcons participants, i aquestes imatges podran ser utilitzades per part de l’Ajuntament com a element de promoció de la festa.

 

JURAT

L’integraran dos membres de la Comissió de la Fira i el regidor de Cultura.

 

VEREDICTE I PREMI

S’atorgarà un sol premi per valor de 100€ (en vals per gastar als comerços del municipi) a la finestra i/o terrassa exterior millor engalanada. Els premis podran quedar deserts si així ho estima el jurat. El veredicte i lliurament del premi es realitzaran dissabte 25 de maig durant la mateixa Fira, a les 14 h, a la Plaça Major. Es prega l’assistència a l’acte de tothom qui hi hagi concursat.

 

PROTECCIÓ DE DADES

L’Ajuntament de Vacarisses garanteix el compliment de la normativa de Protecció de Dades de Caràcter Personal i s’informa a la persona inscrita que el tractament de les seves dades només serà per a la finalitat de facilitar la seva participació al Concurs de guarniment de balcons (Festa Major Petita 2019), segons el que preveuen les bases.

 

ACCEPTACIÓ

La participació en el concurs suposa la plena acceptació d’aquestes bases i la conformitat amb la resolució del jurat respecte als premis, la qual és inapel·lable. L’Ajuntament es reserva el dret de resoldre qualsevol cas no previst en aquestes bases.


COMENTARIS

No hi ha comentaris.
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats