Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Informació d'interès

Comunicat sobre els desperfectes al Punt de Vol

25 d'abril de 2019


Comentem els fets succeïts durant les passades vacances de Setmana Santa, mentre el Punt de Vol era tancat. Hi ha hagut alguns desperfectes a la Plaça de l’equipament i al mateix local, i s’està treballant per identificar l’autoria dels fets, a través de les càmeres de vigilància.

 

Durant aquesta setmana, estarem arreglant els desperfectes i, per això, tancarem l’accés general a l’equipament, sense afectar, però, les activitats ja programades, com el reforç escolar, l’assessoria de mobilitat internacional i la jam session. La setmana vinent tornarem a obrir amb normalitat.

 

Volem remarcar també que aquests fets són autoria d’un grup reduït de joves que no representen la totalitat del col·lectiu. A l’igual que s’ha sancionat ja alguns joves per actes vandàlics al municipi durant els últims mesos, es farà el mateix un cop identificades les persones causants dels darrers desperfectes.

 

Volem recordar que l’educació del nostre jovent és responsabilitat de tots i totes, però també de les famílies.

 

Per últim, reiterem i volem deixar clar des de la Regidoria de Joventut que es tracta d’un grup reduït de persones, que no representa el col·lectiu de joves del nostre municipi.


Relació directori

Casal de Joves (Punt de Vol)  • Punt de Vol

COMENTARIS

No hi ha comentaris.
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats