Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Informació d'interès

I Concurs de Guarniment de Balcons

3 d'abril de 2018


Per donar més vistositat a la Fira d’Artesans del segle XVIII, del dissabte de la Festa Major Petita, i per tal que tots els veïns i totes les veïnes sentin com a més pròpia aquesta Festa, la Regidoria de Cultura convoca el I Concurs de guarniment de balcons.

 

INSCRIPCIONS

Podeu trobar la butllet online o bé al departament de Serveis a les Persones. S’haurà de presentar, degudament emplenada, de forma presencial al mateix departament (de dilluns a divendres, de les 9 a les 14 h), o bé per correu electrònic, a cultura@vacarisses.cat, abans del divendres 18 de maig.

 

PARTICIPANTS

Hi podrà participar qualsevol persona veïna de Vacarisses, amb balcó, finestra i/o terrassa exterior al seu habitatge.

 

PROCEDIMENT I PUBLICITAT

Els balcons, les finestres o les terrasses hauran d’estar guarnides des del dia 25 fins al 27 de maig de 2018. Es faran fotografies de tots els balcons participants i aquestes imatges podran ser utilitzades per part de l’Ajuntament com a element de promoció de la Festa.

 

JURAT

L’integraran tres membres de la Comissió de la Fira.

 

VEREDICTE I PREMIS

S’atorgarà un premi de 100 € al balcó, finestra i/o terrassa exterior més ben engalanada, i dos més que consistiran en una tapa del segle XVIII gratuïta per a dues persones. Els premis podran quedar deserts si així ho estima el jurat. El veredicte es farà públic el dissabte 26 de maig dins la mateixa Fira i, tot seguit, es farà el lliurament dels premis. Es prega l’assistència a l’acte de totes les persones concursants.

   • Carrer del Pou

Documentació adjunta

COMENTARIS

No hi ha comentaris.
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats