Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Informació d'interès

Bases XXIV Concurs de Fotografia de Vacarisses

9 d'octubre de 2017


Període de presentació

Del dilluns 18 de setembre al dimecres 11 d’octubre, en horari de 9 a 14 hores, a la Regidoria de Cultura.

 

Procediment

Es podran presentar fotografies realitzades en qualsevol procediment, tant en blanc i negre com en color, ara bé, hauran de ser en format horitzontal o apaïsat. Cada participant podrà presentar un màxim de 2 fotografies, sense cap mena de suport que les enquadri.

 

Tema

El tema serà Vacarisses en qualsevol del seus aspectes, ara bé, hi haurà 4 premis especials per als següents temes: Fonts, Festivitats, Masies i Patrimoni històric i cultural de Vacarisses.

 

Format

La mida de la imatge es mourà entre un màxim de 30x40 i un mínim de 18x24, en format horitzontal o apaïsat.

 

Identificació

Es presentarà un sobre per fotografia. A l’exterior del sobre i al dors de la fotografia, hi ha de constar: “XXIV Concurs de Fotografia”, juntament amb el títol o lema de la imatge, i especificar si la fotografia està dedicada a algun dels temes especials esmentats. A més, dins de cada sobre, hi ha d’haver un altre sobre tancat, on constaran nom, cognoms, adreça, telèfon i correu electrònic de l’autor de la fotografia.

 

Exposició

Una selecció de les fotografies presentades, triada pel mateix Jurat, serà exposada a la Biblioteca El Castell, del dimecres 8 al dijous 30 de novembre. Les fotografies no premiades s’hauran de recollir del 4 al 22 de desembre, a la Regidoria de Cultura. Les fotografies que no es recullin durant aquestes dates passaran a ser propietat de l’Ajuntament.

 

Jurat i veredicte

El Jurat estarà format per dues persones enteses en fotografia i el regidor de Cultura. L’acte de lliurament de premis es farà a la Biblioteca El Castell, el dimecres 8 de novembre, a les 19 h, a la Sala d’adults.

 

Obres premiades

Les fotografies guanyadores restaran en propietat de l’Ajuntament, així com aquelles no premiades que no s’hagin recollit dins el termini esmentat a la base d’exposició.

 

Premis

S’atorgaran 12 premis en total, dels quals 4 es reserven a fotografies dedicades a Fonts de Vacarisses, Festivitats de Vacarisses, Masies de Vacarisses i Patrimoni històric i cultural de Vacarisses. El jurat pot decidir declarar desert qualsevol dels premis especials.

Cada persona premiada rebrà 60 euros per domiciliació bancària i les fotografies premiades seran publicades al Calendari de Vacarisses de 2018 (resolució mínima de 200 dpi).

 

Protecció de dades

Les fotografies que es presentin hauran de respectar el dret a la intimitat de les persones. L’Ajuntament pressuposa l’autorització de les persones que apareixen en les imatges presentades i, per tant, no es responsabilitza de la possible vulneració d’aquest dret en la realització de la fotografia. Les dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Vacarisses d'acord amb la normativa que disposa la Llei 15/1999 de Protecció de Dades Personals. Podrà exercir els seus drets ARCO, en els termes vigents, dirigint-se al Registre general (C/ Pau Casals, 17- 08233 Vacarisses).

 

Acceptació i propietat intel·lectual

La participació en aquest concurs pressuposa la total acceptació d’aquestes bases. Qualsevol fet imprevist o detall no contemplat en aquestes bases serà resolt pel Jurat. L’acceptació del premi comporta la cessió gratuïta dels drets d’explotació a favor de l’Ajuntament de Vacarisses, el qual sempre citarà l’autor de la fotografia, que sempre s’usarà sense fins lucratius.  • Càmera fotogràfica
No hi ha comentaris.
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2017 Tots els drets reservats