Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Ja heu votat els pressupostos participatius 2020-2021?

8 de juliol de 2021


Ha arribat el moment d'escollir entre les propostes finalistes.

 

Després de la recollida de propostes el mes d’octubre de 2020, presentem les vuit finalistes que se sotmeten a votació. Recordem que es pot exercir el vot telemàtic a través de la plataforma Decidim Vacarisses i que també s’habilitaran diferents punts de votació presencial. Totes aquelles persones majors de 14 anys empadronades a Vacarisses tenen dret a participar i podran escollir aquella o aquelles propostes que desitgin per ordre de preferència fins a la suma total de 60.000 €.

 

Una vegada finalitzat el termini de votació publicarem els resultats i iniciarem la fase d’execució.

 

El calendari previst inicialment per les diferents fases del procés s’ha vist modificat per la situació actual causada per la Covid-19 però malgrat tot, en aquesta tercera edició de pressupostos participatius s’han rebut prop de 40 propostes la majoria de les quals han estat presentades per entitats i associacions. De tot aquet munt de propostes, algunes han estat unificades i d’altres rebutjades per no complir els criteris o bé per que no han passat la valoració tècnica. A totes les persones que ens han fet arribar les seves idees, moltes gràcies!

 

Ara és el moment de decidir quins dels diferents projectes proposats tirarem endavant. Cal que siguem com més millor participant en la presa d’aquesta decisió.  • Pressupostos participatius 2020-2021
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats