Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Pressupostos participatius 2020-2021

28 de setembre de 2020


Entitats, col·lectius, veïnes i veïns ens podeu fer arribar les vostres propostes, presencialment o telemàticament

 

Després de la seva planificació i disseny, aquest mes d’octubre posem en marxa un nou procés de pressupostos participatius pensat per portar-lo a terme en dos anys (2020 i 2021). L’import que s’hi destinarà és de 60.000 €.

 

Des de l’Ajuntament, treballarem a partir de les diferents propostes que ens feu arribar des de les entitats i col·lectius, així com els veïns i les veïnes a títol individual. Aquestes propostes es poden fer presencialment a l’OAC (Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament) o bé telemàticament, a través de la Plataforma Decidim. Una vegada rebudes les propostes, es valoraran tècnicament i econòmicament per determinar quines se sotmetran a votació.

 

Les propostes han de reunir uns requisits mínims, que trobareu detallats al díptic repartit a totes les llars i que també podeu consultar aquí. Inclou altres informacions, com qui pot presentar propostes, com es valoraran i com es faran les votacions posteriors, a més d’un calendari amb les diferents fases previstes.

 

Propostes dels Pressupostos participatius de 2019

Entre finals de 2019 i fins ara, s’han anat executant les propostes guanyadores del procés participatiu de l’any passat. Així, s’han instal·lat diferents papereres de fraccions i de recollida d’excrements d’animals, s’han organitzat dos tallers de caixes niu amb l’objectiu d’augmentar la presència d’ocells i ratpenats i contrarestar l’acció del mosquit tigre (el tercer taller està previst per a aquesta tardor), i s’ha construït un skate park a la zona esportiva de l’Eixample. La ubicació inicial del nou equipament esportiu era l’Av. Muriel Casals, però els Serveis Tècnics de l’Ajuntament van recomanar modificar-la per la poca estabilitat dels terrenys.  • Pressupostos participatius 2020-2021

Documentació adjunta

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats