Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Ampliació de plaques fotovoltaiques al poliesportiu

27 de juliol de 2020


Dels 3 kw de la primera instal·lació, es passarà a 15 kw, cobrint entre un 30 i un 40% del consum actual de l’equipament

 

Fa una setmana, es va iniciar l’actuació per ampliar les plaques fotovoltaiques del poliesportiu municipal de Vacarisses. Dels 3 kw de la primera instal·lació, es passarà a 15 kw, cobrint entre un 30 i un 40% del consum actual de l’equipament, en funció de l’estacionalitat. Es preveu finalitzar l’actuació al llarg d’aquesta setmana.  • Ampliació de plaques fotovoltaiques al poliesportiu.
  • Ampliació de plaques fotovoltaiques al poliesportiu.
  • Ampliació de plaques fotovoltaiques al poliesportiu.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats