Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

La gent gran, a Vacarisses Ràdio

9 de juliol de 2020


S’estrena un programa quinzenal per donar veu al col·lectiu i tractar temes d’interès

 

Dilluns, es va presentar el programa La Teva Veu a l’emissora municipal, Vacarisses Ràdio. Tal com el seu títol indica, vol donar veu a la gent gran del municipi, a més de tractar-hi temes d’interès per al col·lectiu. El primer programa va comptar amb la participació de la dinamitzadora del Casal de la Gent Gran, Montse Hurtado, i la treballadora social de l’Ajuntament, Mònica Núñez.

 

Aquesta iniciativa sorgeix arran de l’aturada que hem hagut de fer per la Covid-19 i que ha obligat a tancar el Casal de la Gent Gran. Així, amb aquest nou programa de ràdio, es pretén acompanyar les persones grans de Vacarisses, a través d’un mitjà que els és molt proper.

 

Volem que sigui un espai on es faci sentir La Teva Veu, on la gent gran pugui compartir les seves experiències, anècdotes, històries de vida... També s’hi convidaran professionals que tractaran temes d’interès per al col·lectiu, a més d’haver-hi entrevistes i algun espai dedicat a la música i l’entreteniment.

 

Igualment, ens encantaria que ens ajudéssiu a omplir el programa de continguts. Podeu fer-nos les vostres aportacions i suggeriments per correu electrònic, a casaldelagentgran@vacarisses.cat, o per whatsapp, al 610 93 17 08.

 

On escoltar La Teva Veu

Al dial de Vacarisses Ràdio, al 107.3.

 

Quan

Cada quinze dies, en dilluns, de les 13 a les 13.30 h.

 

Properes emissions

  • 20 de juliol
  • 3, 17 i 31 d’agost
  • 14 i 28 de setembre  • Vacarisses Ràdio

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats