Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Treball conjunt per aturar l'ocupació delinqüencial

9 de juny de 2020


L’alcalde de Vacarisses s’ha reunit avui amb veïnes i veïns, el cap dels Mossos de Terrassa i el de la Policia Local, per abordar una problemàtica que està causant molt malestar i inseguretat entre el veïnat del municipi

 

Avui s'han reunit el cap dels Mossos de l’Àrea Bàsica de Terrassa, Jesús Requena; el cap de la Policia Local de Vacarisses, Francisco Márquez, i l'alcalde del municipi, Toni Masana, per abordar la problemàtica de l'ocupació delinqüencial que s’està patint últimament. També hi han participat representants de veïns i veïnes. Des de l’Ajuntament, es valora molt positivament aquesta reunió i se’n preveuen d’altres per treballar conjuntament policia, veïnat i consistori.

 

L’objectiu és aturar aquest tipus d'ocupació, que està provocant molt malestar i inseguretat entre els veïns i les veïnes de Vacarisses. Per això, els Mossos d'Esquadra es comprometen a prioritzar el nostre municipi a l’hora de perseguir l’ocupació delinqüencial.  • El cap dels Mossos de Terrassa, l'alcalde de Vacarisses i el cap de la Policia Local.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats