Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Mesures preventives davant el coronavirus

11 de març de 2020


L’Ajuntament de Vacarisses ha posat en marxa un pla de prevenció i demana a la població evitar els tràmits presencials innecessaris

 

Aquesta tarda, ha tingut lloc una reunió extraordinària de l’equip de govern de l’Ajuntament de Vacarisses per avaluar la situació actual d’alerta sobre el coronavirus. A partir de demà dijous i durant 15 dies segons l'evolució, entren en vigor les següents mesures a tota Catalunya:

  • Els esdeveniments esportius es faran a porta tancada, sense públic. Se n'exceptuen les activitats esportives de menors, que hi podran anar amb els familiars acompanyants.
  • Se suspendran les activitats col·lectives superiors a 1.000 persones en espais oberts o tancats.
  • De les activitats (esportives, culturals, de lleure, religioses...) de menys de 1.000 persones, en espais oberts o tancats, sols se'n podrà ocupar una tercera part de l'aforament, com a màxim.

L’equip de govern de l’Ajuntament de Vacarisses es tornarà a reunir demà per actualitzar les dades de la situació i decidir sobre els actes i activitats programades al municipi per als propers dies. Segons cada cas, s’anul·laran, s’ajornaran o es mantindran amb mesures preventives.

 

D’altra banda, s’han acordat diferents mesures de prevenció per al personal de l’Ajuntament, en funció dels riscos laborals de cada lloc de treball. Aquestes s’aniran actualitzant amb el pas de les hores i els dies, segons com evolucioni la situació.

 

Es tracta de mesures ambientals, com facilitar al personal els mitjans per rentar-se freqüentment les mans amb aigua i sabó, proporcionar dispensadors amb solucions hidroalcohòliques, ventilar els espais de treball de manera natural en diferents moments del dia, fer un bon ús de les fonts d’aigua i oferir consells de prevenció i recomanacions d’autoprotecció. També hi ha mesures organitzatives, com limitar la participació a actes externs o articular mesures de flexibilitat, així com algunes mesures individuals.

 

Aquestes mesures, però, no afecten el funcionament diari de l’Ajuntament de Vacarisses. Tanmateix, es recomana a la població que eviti acudir-hi si no és urgent i que opti per vies de contacte a distància, com la seu electrònica, el telèfon o el correu electrònic.

 

L'Ajuntament aconsella a la ciutadania que es mantingui informada de qualsevol novetat a través del web i les xarxes socials municipals, que s'aniran actualitzant puntualment.


COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats