Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

I Congrés Dret i Animals del Vallès Occidental

5 de novembre de 2019


L’Ajuntament de Vacarisses col·labora en la jornada, que tindrà lloc el 29 de novembre al Col·legi d’Advocats de Terrassa

 

L’Ajuntament de Vacarisses col·labora en el I Congrés Dret i Animals del Vallès Occidental. Organitzat pel Col·legi d’Advocats de Terrassa i INTERcids (Operadores Jurídicos por los Animales), tindrà lloc el proper 29 de novembre a la seu del mateix Col·legi d’Advocats. Per participar-hi, cal inscripció prèvia, amb un cost de 20 euros.

 

La jornada s’inaugurarà al matí amb una presentació de la mateixa i dues ponències: Debat doctrinal sobre el bé jurídic protegit en els tipus penals que afecten animals i Jurisprudència actual en matèria penal. Especial menció als animals silvestres. A la tarda, es parlarà sobre Delictes de maltractament, abandonament i abús sexuals en animals i la jornada es tancarà amb la taula rodona Jurisdicció administrativa vs. Jurisdicció penal. Compatibilitats i exclusions d’actuació. L’acte de clausura del congrés anirà a càrrec de la presidenta de la Comissió de Protecció dels Drets dels Animals del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), Magda Oranich.  • Cartell del I Congrés Dret i Animals del Vallès Occidental
  • Programa del I Congrés Dret i Animals del Vallès Occidental

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats