Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Cessió d’un vehicle a l’ADF de Vacarisses

5 d'agost de 2019


Després de les reparacions i condicionaments necessaris, es troba operatiu per a tasques de prevenció, vigilància i suport a l’extinció d’incendis

 

A principis de juny, l’Ajuntament de Vacarisses va cedir un vehicle pick-up tot terreny a l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) del municipi, per a tasques de prevenció, vigilància i suport a l’extinció d’incendis. Per poder estar operatiu en cas d’emergència, aquest vehicle requeria algunes reparacions i condicionaments. Mentre que l’Ajuntament es va fer càrrec de la part mecànica, les persones voluntàries de l’ADF van realitzar la resta, amb el seu esforç i dedicació i amb la subvenció que tenen assignada.

 

A més, per al raspat de la pintura, es va comptar amb la col·laboració de Xapa i pintura Ángel i amb Garatge Escartin, per instal·lar el pont lluminós i les senyals acústiques com a vehicle d’emergències. Després de col·locar el kit d’extinció d’incendis, el vehicle va passar la corresponent inspecció tècnica (ITV).

 

El lliurament oficial del vehicle es va fer durant els actes de la passada Festa Major, per part de l’alcalde de Vacarisses, Antoni Masana.


Relació directori

Agrupació de Defensa Forestal (ADF)

  • Telèfon 677 51 83 04 | 600 79 37 28


  • L'alcalde de Vacarisses, lliurant el vehicle a l'ADF.
  • El nou vehicle de l'ADF.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats